Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mao International MUTTIN FOOTBALL CLUB
4-2-3-1 2.2 DW Tactiek giocher23
53% Balbezit 47%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
63.1 gemiddelde waardering 65.2
zeer goed Schieten wonderbaarlijk
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Dzielski rent richting de bal. Dzielski geeft een lange en hoge pass. Vorobeľ bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorobeľ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - MUTTIN FOOTBALL CLUB 1:0

9e minuut.
Iwanecki rent richting de bal. Ylitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki onderschept slim de pass. Iwanecki draait met de bal, schiet en ... Ertemgöz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mao International - MUTTIN FOOTBALL CLUB 1:1

11e minuut.
Pohl verovert de bal door een tackle van achteren. Pohl met een sublieme pass. Vorobeľ is nu in balbezit. Vorobeľ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - MUTTIN FOOTBALL CLUB 2:1

22e minuut.
Mazur probeert naar een medespeler te passen. Matoš rent richting de bal. Lipták bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese verovert de bal door een tackle van achteren. Farnese draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Lakićević passt de bal zonder na te denken. Mazur geeft de bal voor. Matoš kopt de bal weg. Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Iwanecki is nu in balbezit. Iwanecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mao International - MUTTIN FOOTBALL CLUB 2:2

26e minuut.
Mazur met de inworp. Farnese speelt de bal door. Iwanecki is nu in balbezit. Iwanecki schiet op doel. Ylitalo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ertemgöz bokst de bal weg. Matoš rent richting de bal. Matoš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - MUTTIN FOOTBALL CLUB 2:3

32e minuut.
Pirk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mazur is nu in balbezit. Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Pohl speelt de bal door. Hyhlan is nu in balbezit. Hyhlan passt de bal zonder na te denken. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl draait met de bal, schiet en ... Sargento verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Mazur probeert naar een medespeler te passen. Youde rent richting de bal. Youde probeert naar een medespeler te passen. Iwanecki rent richting de bal. Iwanecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Bontaş verovert de bal door een tackle van achteren. Bontaş geeft een lange en hoge pass. Lipták controleert de bal met de borst. Iwanecki is nu in balbezit. Iwanecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - MUTTIN FOOTBALL CLUB 2:4

44e minuut.
Klama passt de bal in één keer door. Tupper met een sublieme pass. Hyhlan heeft problemen om de bal te vangen. Iwanecki verovert de bal door een tackle van achteren. Iwanecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mao International 62%, MUTTIN FOOTBALL CLUB 38%.
Mao International - MUTTIN FOOTBALL CLUB 2:4

49e minuut.
Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese passt de bal met de wreef. Iwanecki rent richting de bal. Iwanecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - MUTTIN FOOTBALL CLUB 2:5

54e minuut.
Lakićević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vorobeľ is nu in balbezit. Zilci rent richting de bal. Vorobeľ onderschept slim de pass. Vorobeľ haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ejtminowicz kopt de bal weg. Ylitalo is nu in balbezit. Ylitalo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Matoš de bal. Matoš haalt uit met een fantastische trap. Ertemgöz bokst de bal weg. Matoš is nu in balbezit. Matoš draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - MUTTIN FOOTBALL CLUB 2:6

65e minuut.
Dzielski is nu in balbezit. Dzielski geeft een lange en hoge pass. Mazur kopt de bal weg. Matoš rent richting de bal. Matoš draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hyhlan rent richting de bal. Iwanecki verovert de bal door een tackle van achteren. Iwanecki draait met de bal, schiet en ... Ertemgöz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Ejtminowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ejtminowicz geeft een hoge lob. Matoš kopt de bal weg. Iwanecki rent richting de bal. Iwanecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Wybicki rent richting de bal. Bontaş speelt de bal door. Iwanecki is nu in balbezit. Iwanecki draait met de bal, schiet en ... Ertemgöz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - MUTTIN FOOTBALL CLUB 2:7

90e minuut.
Cutie rent richting de bal. Cutie geeft een lange en hoge pass. Youde kopt de bal weg. Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese haalt uit met een fantastische trap. Ertemgöz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mao International 65%, MUTTIN FOOTBALL CLUB 35%.
Mao International - MUTTIN FOOTBALL CLUB 2:7