Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MUTTIN FOOTBALL CLUB Mao International
giocher23 Tactiek 4-4-2 2.1 New
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
63.3 gemiddelde waardering 66.4
uitmuntend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Ejtminowicz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Farnese de bal. Farnese passt de bal met de wreef. Matoš is nu in balbezit. Matoš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Youde is nu in balbezit. Youde passt de bal in één keer door. Mazur speelt de bal door. Farnese is nu in balbezit. Farnese draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cutie heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Mao International 1:0

16e minuut.
Ejtminowicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Seivittaro komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Mazur passt de bal in één keer door. Lakićević rent richting de bal. Lakićević probeert naar een medespeler te passen. Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese schiet op doel. Ertemgöz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Pacheco is nu in balbezit. Zilci rent richting de bal. Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. Sargento probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Mao International 1:1

24e minuut.
Youde rent richting de bal. Youde geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cutie de bal. Iwanecki is nu in balbezit. Iwanecki draait met de bal, schiet en ... Ertemgöz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Matoš rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Mao International 2:1

28e minuut.
Dzielski is nu in balbezit. Dzielski geeft de bal voor. Pacheco rent richting de bal. Pacheco draait met de bal, schiet en ... Sargento maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Mao International 2:2

39e minuut.
Youde speelt de bal door. Seivittaro rent richting de bal. Ylitalo verovert de bal door een tackle van achteren. Ylitalo schiet op doel. Sargento probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Ylitalo onderschept slim de pass. Zilci is nu in balbezit. Ylitalo onderschept slim de pass. Ylitalo haalt uit met een fantastische trap. Sargento werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Mao International 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUTTIN FOOTBALL CLUB 51%, Mao International 49%.
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Mao International 2:3

48e minuut.
Wybicki geeft een lange en hoge pass. Tupper kan de bal niet met de borst controleren. Tupper met een sublieme pass. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco draait met de bal, schiet en ... Sargento kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ylitalo is nu in balbezit. Ylitalo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Mao International 2:4

54e minuut.
Wybicki probeert naar een medespeler te passen. Seivittaro met een sublieme pass. Klama heeft problemen om de bal te vangen. Klama geeft een lange en hoge pass. Pacheco springt en kopt de bal. Sargento bokst de bal weg.

57e minuut.
Daar is Klama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farnese met een sublieme pass. Matoš rent richting de bal. Matoš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Mao International 3:4

59e minuut.
Tupper geeft een hoge lob. Ylitalo rent richting de bal. Pacheco rent richting de bal. Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Mao International 3:5

64e minuut.
Iwanecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lakićević geeft een hoge lob. Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoš schiet op doel. Ertemgöz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Mao International 4:5

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pacheco stond buitenspel. Zilci maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Matoš kopt de bal weg. Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki schiet op doel. Ertemgöz bokst de bal weg.

70e minuut.
Lakićević passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mazur de bal. Mazur passt de bal zonder na te denken. Farnese is nu in balbezit. Farnese haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Farnese passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dzielski met de inworp. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Seivittaro kopt de bal weg. Youde is nu in balbezit. Youde geeft een hoge lob. Iwanecki rent richting de bal. Iwanecki schiet op doel. Ertemgöz bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Youde met een sublieme pass. Lakićević rent richting de bal. Lakićević passt de bal in één keer door. Farnese is nu in balbezit. Farnese draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ertemgöz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Mao International 5:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUTTIN FOOTBALL CLUB 44%, Mao International 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Mao International 5:5