Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CatonaBeach Fc Generation x
442 bis Tactiek generation2
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
22 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
67.2 gemiddelde waardering 52.8
formidabel Schieten goed
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


6e minuut.
Fordiani probeert naar een medespeler te passen. Talaia rent richting de bal. Talaia passt de bal in één keer door. Kruczkowski is nu in balbezit. Kruczkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Talaia is nu in balbezit. Talaia speelt de bal door. Ostrev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrev geeft de bal voor. Kaplangı springt en kopt de bal. Milanko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Šarnelis speelt de bal door. Ostrev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrev probeert naar een medespeler te passen. Kaplangı rent richting de bal. Kaplangı draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Fordiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fordiani probeert naar een medespeler te passen. Ostrev speelt de bal door. Kaplangı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplangı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Milanko met een harde bal richting middenveld. Fordiani rent richting de bal. Fordiani speelt de bal door. Kruczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruczkowski draait met de bal, schiet en ... Milanko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Christophersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Christophersen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ostrev met de inworp. Talaia geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kruczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruczkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CatonaBeach - Fc Generation x 1:0

36e minuut.
Łaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarnelis verovert de bal door een tackle van achteren. Šarnelis passt de bal in één keer door. Kruczkowski rent richting de bal. Kruczkowski haalt uit met een fantastische trap. Milanko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Ostrev passt de bal in één keer door. Fordiani heeft problemen om de bal te vangen. Fordiani met een sublieme pass. Kaplangı rent richting de bal. Kaplangı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Milanko trapt de bal weg van het doel. Kaplangı rent richting de bal. Kaplangı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CatonaBeach 24%, Fc Generation x 76%.
CatonaBeach - Fc Generation x 1:0

50e minuut.
Panichelli met een sublieme pass. Ostrev is nu in balbezit. Ostrev passt de bal zonder na te denken. Kaplangı rent richting de bal. Kaplangı draait met de bal, schiet en ... Milanko bokst de bal weg.

55e minuut.
Ostrev passt de bal met de wreef. Fordiani heeft problemen om de bal te vangen. Fordiani passt de bal zonder na te denken. Talaia rent richting de bal. Talaia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Talaia rent richting de bal. Talaia speelt de bal door. Ostrev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrev geeft de bal voor. Kaplangı krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CatonaBeach - Fc Generation x 2:0

67e minuut.
Ostrev passt de bal in één keer door. Kaplangı is nu in balbezit. Rajzer begaat een overtreding. Rajzer krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Talaia probeert naar een medespeler te passen. Ostrev bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaba begaat een overtreding. Łaba krijgt een gele kaart. Ostrev raakt geblesseerd tijdens het duel. Ostrev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kruczkowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ostrev speelt de bal door. Daar is Talaia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talaia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fordiani de bal. Fordiani geeft een lange en hoge pass. Milanko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CatonaBeach 32%, Fc Generation x 68%.
CatonaBeach - Fc Generation x 2:0