Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sestri Ponente fc Rex FFC
523 Tactiek 4-1-3-2
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 17
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 11
57.7 gemiddelde waardering 63.6
formidabel Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Saloniemi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kiepura geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vonášek kan de bal niet met de borst controleren. Vonášek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Hajnić speelt de bal door. Klungelig pakt Oniṣoarã de bal. Hajnić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hajnić krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Pfaff passt de bal in één keer door. Oniṣoarã probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mező, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Trọng is nu in balbezit. Hoàng Trọng draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hoàng Trọng is nu in balbezit. Hoàng Trọng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - Rex FFC 0:1

20e minuut.
Pfaff rent richting de bal. Pfaff passt de bal met de wreef. Vonášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vonášek draait met de bal, schiet en ... Szatke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - Rex FFC 0:2

21e minuut.
Mező passt de bal met de wreef. Saloniemi met een sublieme pass. Mihai heeft problemen om de bal te vangen. Vonášek is nu in balbezit. Vonášek schiet op doel. Szatke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Kiepura speelt de bal door. Pfaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfaff geeft de bal voor. Hoàng Trọng maakt een snoekduik en kopt de bal. Szatke werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - Rex FFC 0:3

34e minuut.
Vonášek is nu in balbezit. Verstov onderschept slim de pass. Hajnić is nu in balbezit. Hajnić geeft de bal voor. Trường Nam springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Verstov met de inworp. Klungelig pakt Hajnić de bal. Hajnić geeft een lange en hoge pass. Sansalvatore rent richting de bal. Sansalvatore schiet op doel. Gammelholm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Mező kan de bal niet met de borst controleren. Oniṣoarã bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anh krijgt een gele kaart. Oniṣoarã is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oniṣoarã met een snel genomen vrije trap. Vonášek rent richting de bal. Vonášek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sestri Ponente fc 47%, Rex FFC 53%.
Sestri Ponente fc - Rex FFC 0:3

46e minuut.
Hoàng Trọng is nu in balbezit. Hoàng Trọng passt de bal in één keer door. Kiepura is nu in balbezit. Kiepura geeft de bal voor. Hoàng Trọng springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Oniṣoarã verovert de bal door een tackle van achteren. Oniṣoarã met een sublieme pass. Vonášek rent richting de bal. Vonášek draait met de bal, schiet en ... Szatke probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Oniṣoarã geeft een lange en hoge pass. Kiepura rent richting de bal. Mező begaat een overtreding. Kiepura raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kiepura kan niet meer verder spelen. Grzywna komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Oniṣoarã rent richting de bal. Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Oniṣoarã onderschept slim de pass. Hoàng Trọng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Trọng draait met de bal, schiet en ... Szatke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grzywna is nu in balbezit. Grzywna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Oniṣoarã passt de bal in één keer door. Grzywna heeft problemen om de bal te vangen. Grzywna met een sublieme pass. Vonášek is nu in balbezit. Vonášek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Anh is nu in balbezit. Anh geeft de bal voor. Verstov rent richting de bal. Verstov geeft een hoge lob. Trường Nam krijgt zijn hoofd ertegen. Gammelholm bokst de bal weg.

73e minuut.
Grzywna kopt de bal weg. Verstov rent richting de bal. Hoàng Trọng is nu in balbezit. Hoàng Trọng draait met de bal, schiet en ... Szatke werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

75e minuut.
Sansalvatore rent richting de bal. Sansalvatore geeft een hoge lob. Hajnić rent richting de bal. Hajnić geeft een hoge lob. Bertona maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Subiat geeft de bal voor. Mező kan de bal niet met de borst controleren. Mező probeert naar een medespeler te passen. Trường Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Nam geeft de bal voor. Gammelholm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Pfaff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oniṣoarã geeft een hoge lob. Coman is nu in balbezit. Vonášek verovert de bal door een tackle van achteren. Vonášek geeft een hoge lob. Szatke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sestri Ponente fc 56%, Rex FFC 44%.
Sestri Ponente fc - Rex FFC 0:3