Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cipolle andreac
3-5-2 Tactiek Non rompetevi
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
37.9 gemiddelde waardering 66
average Schieten incredible
adequate Passen excellent
average Verdedigen very good


1e minuut.
Fiumi speelt de bal door. Klungelig pakt Amiot de bal. Ronsse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronsse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - andreac 0:1

2e minuut.
Ronsse verovert de bal door een tackle van achteren. Ronsse passt de bal in één keer door. Hanganu rent richting de bal. Hanganu geeft de bal voor. Priente maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - andreac 0:2

4e minuut.
Kumpula geeft een lange en hoge pass. Priente kopt de bal weg. Ronsse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronsse schiet op doel. Amiot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kumpula zal de hoekschop nemen. Ronsse kopt de bal weg. Priente bereikt de bal nog maar net als eerste. Priente schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Anelka met een harde bal richting middenveld. Özerdenerli kopt de bal weg. Hanganu geeft de bal voor. Priente maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Kumpula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumpula passt de bal zonder na te denken. Priente is nu in balbezit. Priente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - andreac 0:3

11e minuut.
Kumpula passt de bal met de wreef. Özerdenerli rent richting de bal. Özerdenerli geeft een lange en hoge pass. Priente rent richting de bal. Priente schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Fiumi speelt de bal door. Hanganu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu geeft een hoge lob. Ronsse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronsse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - andreac 0:4

16e minuut.
Pawlicki rent richting de bal. Pawlicki passt de bal met de wreef. Hanganu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu geeft de bal voor. Priente springt en kopt de bal. Anelka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - andreac 0:5

18e minuut.
Buitenspel voor Drigs. Goede buitenspelval van de verdediging. Ortega neemt vlug de vrije trap. Ronsse kopt de bal weg. Priente rent richting de bal. Priente schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ronsse rent richting de bal. Ronsse passt de bal zonder na te denken. Özerdenerli speelt de bal door. Priente rent richting de bal. Priente draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ronsse rent richting de bal. Ronsse haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Amiot de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - andreac 0:6

22e minuut.
Maldara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega onderschept slim de pass. Ortega met een sublieme pass. Ronsse is nu in balbezit. Ronsse draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Artunç heeft problemen om de bal te vangen. Prutović verovert de bal door een tackle van achteren. Prutović geeft de bal voor. Priente bereikt de bal nog maar net als eerste. Priente schiet op doel. Anelka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Ortega passt de bal zonder na te denken. Özerdenerli rent richting de bal. Özerdenerli passt de bal met de wreef. Ronsse is nu in balbezit. Ronsse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - andreac 0:7

29e minuut.
Kumpula passt de bal zonder na te denken. Özerdenerli geeft een hoge lob. Hanganu rent richting de bal. Hanganu geeft een hoge lob. Priente springt en kopt de bal. Anelka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Fiumi kan de bal niet met de borst controleren. Fiumi passt de bal met de wreef. Özerdenerli speelt de bal door. Priente bereikt de bal nog maar net als eerste. Priente schiet op doel. Anelka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ronsse is nu in balbezit. Ronsse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - andreac 0:8

35e minuut.
Tomazzi geeft de bal voor. Ortega probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kumpula geeft een hoge lob. Ronsse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronsse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - andreac 0:9

37e minuut.
Prutović bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiumi geeft een lange en hoge pass. Daar is Kolonyacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ronsse rent richting de bal. Ronsse schiet op doel. Anelka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - andreac 0:10

38e minuut.
Rychman passt de bal met de wreef. Daar is Aldeondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duy An bereikt de bal nog maar net als eerste. Priente verovert de bal door een tackle van achteren. Priente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Aldeondo kopt de bal weg. Artunç kan de bal niet met de borst controleren. Artunç geeft een lange en hoge pass. Drigs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drigs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Doeltrap. Tryniszewski trapt de bal weg van het doel. Priente rent richting de bal. Özerdenerli rent richting de bal. Özerdenerli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cipolle 78%, andreac 22%.
Cipolle - andreac 0:10

48e minuut.
Özerdenerli geeft de bal voor. Kolonyacı controleert de bal met de borst. Ronsse geeft een hoge lob. Priente rent richting de bal. Priente geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Kumpula is nu in balbezit. Kumpula geeft de bal voor. Ronsse rent richting de bal. Ronsse haalt uit met een fantastische trap. Anelka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - andreac 0:11

54e minuut.
Kolonyacı is nu in balbezit. Kolonyacı passt de bal in één keer door. Hanganu probeert naar een medespeler te passen. Ronsse rent richting de bal. Ronsse haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Priente rent richting de bal. Priente geeft een hoge lob. Fiumi is nu in balbezit. Fiumi geeft een hoge lob. Ronsse springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Daar is Rychman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kumpula geeft de bal voor. Hanganu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu geeft de bal voor. Priente krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - andreac 0:12

63e minuut.
Aldeondo heeft problemen om de bal te vangen. Ronsse rent richting de bal. Ronsse draait met de bal, schiet en ... Kolonyacı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anelka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - andreac 0:13

64e minuut.
Inworp. Tomazzi met de inworp. Fiumi probeert naar een medespeler te passen. Priente rent richting de bal. Priente haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ronsse krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - andreac 0:14

66e minuut.
Priente speelt de bal door. Kumpula rent richting de bal. Kumpula passt de bal zonder na te denken. Ronsse is nu in balbezit. Ronsse schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Özerdenerli onderschept slim de pass. Özerdenerli probeert naar een medespeler te passen. Fiumi speelt de bal door. Ronsse heeft problemen om de bal te vangen. Ronsse draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Fiumi met een sublieme pass. Daar is Hanganu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanganu probeert naar een medespeler te passen. Priente is nu in balbezit. Priente draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Ronsse passt de bal met de wreef. Hanganu is nu in balbezit. Hanganu geeft een hoge lob. Anelka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Priente maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Fiumi met een sublieme pass. Özerdenerli rent richting de bal. Özerdenerli passt de bal zonder na te denken. Daar is Hanganu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanganu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Priente bereikt de bal nog maar net als eerste. Priente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - andreac 0:15

79e minuut.
Ortega is nu in balbezit. Ortega probeert naar een medespeler te passen. Ronsse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronsse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - andreac 0:16

83e minuut.
Kumpula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumpula geeft een hoge lob. Ronsse heeft problemen om de bal te vangen. Ronsse schiet op doel. Anelka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - andreac 0:17

88e minuut.
Hanganu geeft de bal voor. Aldeondo kopt de bal weg. Özerdenerli speelt de bal door. Fiumi is nu in balbezit. Fiumi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ronsse rent richting de bal. Ronsse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - andreac 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cipolle 76%, andreac 24%.
Cipolle - andreac 0:18