Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rex FFC andreac
4-1-3-2 Tactiek Non rompetevi
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 1
66.1 gemiddelde waardering 64.4
very good Schieten formidable
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


7e minuut.
Szegletes rent richting de bal. Szegletes passt de bal met de wreef. Hoàng Trọng rent richting de bal. Hoàng Trọng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rex FFC - andreac 1:0

8e minuut.
Priente bereikt de bal nog maar net als eerste. Vonášek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Priente. Priente krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Fiumi onderschept slim de pass. Kumpula geeft de bal voor. Daar is Hanganu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanganu geeft de bal voor. Priente maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kiepura probeert naar een medespeler te passen. Szegletes rent richting de bal. Szegletes geeft een hoge lob. Hoàng Trọng krijgt zijn hoofd ertegen. Tryniszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Elbaz met een sublieme pass. Vidović probeert naar een medespeler te passen. Kiepura probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Trọng is nu in balbezit. Hoàng Trọng draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rex FFC 56%, andreac 44%.
Rex FFC - andreac 1:0

49e minuut.
Kiepura probeert naar een medespeler te passen. Szegletes is nu in balbezit. Pawlicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pawlicki krijgt een gele kaart. Szegletes wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Szegletes kan niet meer verder spelen. Grzywna komt het veld opgelopen. Kiepura met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Özerdenerli rent richting de bal. Fiumi met een sublieme pass. Ronsse is nu in balbezit. Hanganu met een sublieme pass. Fiumi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Özerdenerli geeft de bal voor. Subiat rent richting de bal. Priente verovert de bal door een tackle van achteren. Priente haalt uit met een fantastische trap. Gammelholm werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Gammelholm trapt de bal weg van het doel. Hanganu kopt de bal weg. Ronsse is nu in balbezit. Ronsse draait met de bal, schiet en ... Gammelholm bokst de bal weg.

62e minuut.
Pfaff passt de bal met de wreef. Chraca rent richting de bal. Hoàng Trọng verovert de bal door een tackle van achteren. Grzywna bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Hanganu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu geeft de bal voor. Priente bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronsse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronsse schiet op doel. Gammelholm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Pawlicki verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlicki probeert naar een medespeler te passen. Kiepura geeft een lange en hoge pass. Vonášek is nu in balbezit. Vonášek haalt uit met een fantastische trap. Tryniszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Fiumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiumi passt de bal zonder na te denken. Kumpula geeft de bal voor. Priente rent richting de bal. Priente schiet op doel. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Chraca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Styszko komt het veld opgelopen. Grzywna neemt de hoekschop. Vonášek krijgt zijn hoofd ertegen. Tryniszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rex FFC 54%, andreac 46%.
Rex FFC - andreac 1:0