Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
andreac Sestri Ponente fc
Non rompetevi Tactiek 523
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 6
68.9 gemiddelde waardering 58.5
outstanding Schieten outstanding
formidable Passen good
formidable Verdedigen excellent


8e minuut.
Szatke met een harde bal richting middenveld. Hajnić kopt de bal weg. Chraca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertona onderschept slim de pass. Bertona haalt uit met een fantastische trap. Tryniszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Prutović geeft een lange en hoge pass. Hanganu is nu in balbezit. Hanganu passt de bal in één keer door. Priente is nu in balbezit. Priente haalt uit met een fantastische trap. Szatke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ronsse rent richting de bal. Ronsse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
andreac - Sestri Ponente fc 1:0

14e minuut.
Kumpula rent richting de bal. Kumpula geeft een hoge lob. Özerdenerli kopt de bal weg. Ronsse is nu in balbezit. Ronsse haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Anh rent richting de bal. Anh geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chraca de bal. Bertona onderschept slim de pass. Bertona haalt uit met een fantastische trap. Tryniszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Hanganu probeert naar een medespeler te passen. Özerdenerli is nu in balbezit. Özerdenerli passt de bal zonder na te denken. Ronsse is nu in balbezit. Ronsse haalt uit met een fantastische trap. Szatke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mező rent richting de bal. Priente onderschept slim de pass. Priente probeert naar een medespeler te passen. Szatke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Fiumi probeert naar een medespeler te passen. Verstov onderschept slim de pass. Hanganu rent richting de bal. Hanganu geeft een lange en hoge pass. Priente krijgt zijn hoofd ertegen. Szatke bokst de bal weg.

29e minuut.
Klungelig pakt Ronsse de bal. Anh legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ronsse is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ronsse legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Szatke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
andreac - Sestri Ponente fc 2:0

41e minuut.
Saloniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Saloniemi geeft een hoge lob. Priente rent richting de bal. Priente draait met de bal, schiet en ... Szatke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
andreac - Sestri Ponente fc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andreac 30%, Sestri Ponente fc 70%.
andreac - Sestri Ponente fc 3:0

49e minuut.
Chraca geeft de bal voor. Mező kopt de bal weg. Ortega rent richting de bal. Sansalvatore verovert de bal door een tackle van achteren. Sansalvatore draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kumpula rent richting de bal. Coman verovert de bal door een tackle van achteren. Coman passt de bal zonder na te denken. Ronsse rent richting de bal. Ronsse haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Anh heeft problemen om de bal te vangen. Priente onderschept slim de pass. Mező is nu in balbezit. Saloniemi is nu in balbezit. Ronsse onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Klungelig pakt Prutović de bal. Trường Nam rent richting de bal. Trường Nam passt de bal zonder na te denken. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore schiet op doel. Tryniszewski bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Sansalvatore met een sublieme pass. Klungelig pakt Mihai de bal. Ronsse is nu in balbezit. Ronsse draait met de bal, schiet en ... Szatke werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Ortega maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hanganu rent richting de bal. Hanganu met een sublieme pass. Ronsse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronsse haalt uit met een fantastische trap. Szatke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Saloniemi geeft een hoge lob. Trường Nam rent richting de bal. Trường Nam passt de bal in één keer door. Sansalvatore rent richting de bal. Sansalvatore geeft de bal voor. Tryniszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Fiumi geeft een hoge lob. Verstov rent richting de bal. Hanganu verovert de bal door een tackle van achteren. Hanganu geeft een lange en hoge pass. Priente springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
andreac - Sestri Ponente fc 4:0

86e minuut.
Daar is Bertona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiumi onderschept slim de pass. Fiumi geeft een lange en hoge pass. Priente bereikt de bal nog maar net als eerste. Priente draait met de bal, schiet en ... Szatke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andreac 44%, Sestri Ponente fc 56%.
andreac - Sestri Ponente fc 4:0