Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nacional Televidéo Rex FFC
riprovamoc Tactiek 4-1-3-2s
59% Balbezit 41%
36% Spel op eigen helft 64%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
65.2 gemiddelde waardering 62.2
solid Schieten very good
excellent Passen solid
formidable Verdedigen formidable


7e minuut.
Karatzas met een sublieme pass. Żółkiewski probeert naar een medespeler te passen. Karatzas is nu in balbezit. Karatzas geeft een lange en hoge pass. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Vonášek schiet op doel. Mazzurco probeert naar een medespeler te passen. Oniṣoarã met een sublieme pass. Pfaff rent richting de bal. Pfaff schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bigolotti met een snelle inworp. Melis probeert naar een medespeler te passen. Bigolotti geeft een lange en hoge pass. Comuzzo springt en kopt de bal. Gammelholm maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Hoàng Trọng bereikt de bal nog maar net als eerste. Zijlstra onderschept slim de pass. Zijlstra passt de bal in één keer door. Grzywna rent richting de bal. Grzywna schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Inworp. Żółkiewski met de inworp. Melis probeert naar een medespeler te passen. Bigolotti rent richting de bal. Bigolotti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Vidović geeft een hoge lob. Pfaff speelt de bal door. Cassano speelt de bal door. Hoàng Trọng probeert de bal met de borst te controleren. Hoàng Trọng haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacional Televidéo 33%, Rex FFC 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nacional Televidéo - Rex FFC 0:0

48e minuut.
Pfaff is nu in balbezit. Pfaff met een sublieme pass. Hoàng Trọng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Trọng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - Rex FFC 0:1

66e minuut.
Mazzurco kopt de bal weg. Grzywna is nu in balbezit. Grzywna passt de bal zonder na te denken. Hoàng Trọng is nu in balbezit. Hoàng Trọng haalt uit met een fantastische trap. Parpan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Elbaz verovert de bal door een tackle van achteren. Elbaz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kenny de bal. Vonášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vonášek geeft de bal voor. Parpan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hoàng Trọng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Trọng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - Rex FFC 0:2

76e minuut.
Elbaz geeft een lange en hoge pass. Kenny verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Grzywna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oniṣoarã geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacional Televidéo 38%, Rex FFC 62%.
Nacional Televidéo - Rex FFC 0:2