Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cipolle Incool8
3-5-2 Tactiek andreacmod
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
7 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 64.2
good Schieten incredible
average Passen very good
average Verdedigen solid


4e minuut.
Spescha geeft de bal voor. Kolonyacı heeft problemen om de bal te vangen. Amiot bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasper onderschept slim de pass. Gasper haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Incool8 0:1

5e minuut.
Spescha passt de bal in één keer door. Borrallo rent richting de bal. Borrallo passt de bal zonder na te denken. Daar is Gasper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gasper draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Borrallo met een sublieme pass. Spescha probeert naar een medespeler te passen. Gasper rent richting de bal. Gasper haalt uit met een fantastische trap. Anelka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Incool8 0:2

18e minuut.
Borrallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrallo probeert naar een medespeler te passen. Gasper bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasper draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Incool8 0:3

19e minuut.
Inworp. Borrallo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spescha met een sublieme pass. Gasper rent richting de bal. Gasper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Incool8 0:4

28e minuut.
Wszędybył met een sublieme pass. Spescha speelt de bal door. Aldeondo rent richting de bal. Gasper onderschept slim de pass. Gasper schiet op doel. Anelka bokst de bal weg. Klungelig pakt Kolonyacı de bal. Gasper verovert de bal door een tackle van achteren. Gasper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Incool8 0:5

34e minuut.
Amiot met een snelle inworp. Spescha rent richting de bal. Spescha geeft de bal voor. Gasper springt en kopt de bal. Anelka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Incool8 0:6

35e minuut.
Rychman is nu in balbezit. Rychman passt de bal zonder na te denken. Daar is Kolonyacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gasper verovert de bal door een tackle van achteren. Gasper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Incool8 0:7

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Kolonyacı de bal onder controle te krijgen. Scialò is nu in balbezit. Scialò geeft een lange en hoge pass. Gasper rent richting de bal. Gasper haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Gasper kopt de bal weg. Spescha rent richting de bal. Spescha passt de bal met de wreef. Gasper bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Incool8 0:8

45e minuut.
Borrallo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aldeondo de bal. Gasper bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasper schiet op doel. Anelka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Incool8 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cipolle 76%, Incool8 24%.
Cipolle - Incool8 0:9

46e minuut.
Scialò bereikt de bal nog maar net als eerste. Scialò passt de bal met de wreef. Gasper is nu in balbezit. Gasper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Incool8 0:10

47e minuut.
Rychman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychman geeft de bal voor. Marcinek rent richting de bal. Drigs onderschept slim de pass. Drigs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Marsiglioni met een sublieme pass. Spescha rent richting de bal. Spescha probeert naar een medespeler te passen. Gasper is nu in balbezit. Gasper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Incool8 0:11

55e minuut.
Spescha is nu in balbezit. Spescha passt de bal met de wreef. Gasper rent richting de bal. Gasper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Incool8 0:12

58e minuut.
Maldara passt de bal met de wreef. Tomazzi is nu in balbezit. Tomazzi geeft de bal voor. Drigs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drigs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Wszędybył speelt de bal door. Borrallo speelt de bal door. Daar is Spescha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spescha geeft de bal voor. Gasper springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kolonyacı de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Incool8 0:13

64e minuut.
Scialò heeft problemen om de bal te vangen. Rychman rent richting de bal. Rychman passt de bal in één keer door. Drigs is nu in balbezit. Drigs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Borrallo met een sublieme pass. Spescha is nu in balbezit. Spescha geeft een hoge lob. Scialò is nu in balbezit. Scialò draait met de bal, schiet en ... Anelka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gasper heeft problemen om de bal te vangen. Gasper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Incool8 0:14

75e minuut.
Spescha geeft een hoge lob. Scialò kopt de bal weg. Daar is Aldeondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gasper bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasper schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Wszędybył verovert de bal door een tackle van achteren. Wszędybył speelt de bal door. Borrallo speelt de bal door. Spescha bereikt de bal nog maar net als eerste. Spescha geeft de bal voor. Anelka bokst de bal weg. Spescha geeft de bal voor. Daar is Aldeondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gasper bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Incool8 0:15

80e minuut.
Scialò onderschept slim de pass. Scialò speelt de bal door. Spescha is nu in balbezit. Spescha geeft een lange en hoge pass. Gasper krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Incool8 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cipolle 61%, Incool8 39%.
Cipolle - Incool8 0:16