Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stonehaven andreac
Desperation Tactiek sorry sorry
48% Balbezit 52%
7% Spel op eigen helft 93%
74 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 39.8
outstanding Schieten average
solid Passen adequate
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Gerencsér met een sublieme pass. Kapłan is nu in balbezit. Gerencsér rent richting de bal. Gerencsér draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 1:0

2e minuut.
Sopaj met een snelle inworp. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero passt de bal met de wreef. Kapłan is nu in balbezit. Kapłan schiet op doel. Chery bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 2:0

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vărzaru met een snelle inworp. Klungelig pakt Gerencsér de bal. Sopaj is nu in balbezit. Sopaj draait met de bal, schiet en ... Chery bokst de bal weg. Kapłan rent richting de bal. Kapłan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Fiumi is nu in balbezit. Fiumi passt de bal zonder na te denken. Wagemakers is nu in balbezit. Wagemakers geeft een hoge lob. Sopaj maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kapłan rent richting de bal. Paal! Kapłan schiet op doel. Chery maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 3:0

7e minuut.
Sopaj rent richting de bal. Sopaj met een sublieme pass. Gerencsér bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerencsér haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 4:0

9e minuut.
Gerencsér probeert naar een medespeler te passen. Sopaj is nu in balbezit. Sopaj speelt de bal door. Kapłan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 5:0

10e minuut.
Vărzaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kapłan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopaj rent richting de bal. Sopaj schiet op doel. Paal!

12e minuut.
Hirschi geeft een hoge lob. Rossi speelt de bal door. Sopaj rent richting de bal. Sopaj draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Vărzaru met een snelle inworp. Gerencsér met een sublieme pass. Kapłan is nu in balbezit. Kapłan draait met de bal, schiet en ... Chery maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 6:0

16e minuut.
Chery probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guerrero met een snelle inworp. Gerencsér probeert de bal met de borst te controleren. Gerencsér draait met de bal, schiet en ... Chery verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sopaj rent richting de bal. Sopaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 7:0

18e minuut.
Vărzaru met de inworp. Daar is Gerencsér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerencsér geeft een hoge lob. Kapłan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Gerencsér is nu in balbezit. Sopaj rent richting de bal. Gerencsér bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerencsér haalt uit met een fantastische trap. Chery werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 8:0

20e minuut.
Fiumi passt de bal zonder na te denken. Inworp. Vărzaru met een snelle inworp. Kapłan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kapłan rent richting de bal. Kapłan schiet op doel. Chery probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 9:0

22e minuut.
Vărzaru met de inworp. Kapłan rent richting de bal. Kapłan speelt de bal door. Sopaj is nu in balbezit. Sopaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Fiumi kopt de bal weg. Klungelig pakt Mastro de bal. Cannetti onderschept slim de pass. Sopaj heeft problemen om de bal te vangen. Sopaj draait met de bal, schiet en ... Chery verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Guerrero zal de hoekschop nemen. Kapłan springt en kopt de bal. Chery probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 10:0

24e minuut.
Daar is Bonacci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonacci passt de bal zonder na te denken. Witek probeert naar een medespeler te passen. Mastro met een sublieme pass. Chery heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 11:0

25e minuut.
Rossi passt de bal zonder na te denken. Kapłan speelt de bal door. Sopaj rent richting de bal. Sopaj draait met de bal, schiet en ... Chery maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 12:0

27e minuut.
Gerencsér is nu in balbezit. Kapłan probeert naar een medespeler te passen. Gerencsér rent richting de bal. Gerencsér haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 13:0

28e minuut.
Guerrero kopt de bal weg. Kapłan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłan passt de bal zonder na te denken. Sopaj rent richting de bal. Sopaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 14:0

29e minuut.
Vărzaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gerencsér bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerencsér met een sublieme pass. Sopaj is nu in balbezit. Sopaj draait met de bal, schiet en ... Chery probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gerencsér is nu in balbezit. Sopaj is nu in balbezit. Sopaj schiet op doel. Chery probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 15:0

30e minuut.
Daar is Bonacci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sopaj is nu in balbezit. Kapłan is nu in balbezit. Kapłan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 16:0

32e minuut.
Mastro geeft een hoge lob. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru passt de bal in één keer door. Sopaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopaj draait met de bal, schiet en ... Chery probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kapłan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 17:0

35e minuut.
Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru probeert naar een medespeler te passen. Kapłan rent richting de bal. Kapłan haalt uit met een fantastische trap. Chery werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Sopaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 18:0

37e minuut.
Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero met een sublieme pass. Kapłan rent richting de bal. Kapłan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 19:0

38e minuut.
Sopaj is nu in balbezit. Gerencsér is nu in balbezit. Sopaj rent richting de bal. Gerencsér rent richting de bal. Sopaj geeft een hoge lob. Chery kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kapłan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 20:0

40e minuut.
Guerrero probeert de bal met de borst te controleren. Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sopaj de bal. Sopaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 21:0

40e minuut.
Fiumi met een sublieme pass. Kapłan probeert de bal aan de voet te houden. Gerencsér is nu in balbezit. Sopaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 22:0

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vărzaru met de inworp. Gerencsér geeft een lange en hoge pass. Kapłan is nu in balbezit. Kapłan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 23:0

45e minuut.
Cannetti rent richting de bal. Cannetti passt de bal zonder na te denken. Kapłan probeert de bal aan de voet te houden. Kapłan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sopaj is nu in balbezit. Sopaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 24:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stonehaven 4%, andreac 96%.
Stonehaven - andreac 24:0

48e minuut.
Chery trapt de bal weg van het doel. Bonacci kopt de bal weg. Guerrero speelt de bal door. Kapłan rent richting de bal. Kapłan schiet op doel. Chery kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kapłan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 25:0

50e minuut.
Kapłan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopaj rent richting de bal. Kapłan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłan schiet op doel. Chery werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 26:0

51e minuut.
Crossignani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerencsér onderschept slim de pass. Sopaj geeft een lange en hoge pass. Kapłan rent richting de bal. Kapłan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 27:0

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guerrero met de inworp. Rossi met een sublieme pass. Kapłan is nu in balbezit. Kapłan draait met de bal, schiet en ... Chery bokst de bal weg. Sopaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 28:0

56e minuut.
Fiumi is nu in balbezit. Fiumi passt de bal met de wreef. Wagemakers rent richting de bal. Wagemakers geeft een lange en hoge pass. Sopaj kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Rossi speelt de bal door. Gerencsér rent richting de bal. Sopaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopaj draait met de bal, schiet en ... Chery maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 29:0

58e minuut.
Bonacci rent richting de bal. Sopaj verovert de bal door een tackle van achteren. Sopaj speelt de bal door. Kapłan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłan schiet op doel. Chery probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Inworp. Guerrero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Rossi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rossi passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Gerencsér de bal onder controle te krijgen. Chery verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sopaj is nu in balbezit. Sopaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 30:0

61e minuut.
Klungelig pakt Cannetti de bal. Cannetti geeft een hoge lob. Daar is Gerencsér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerencsér draait met de bal, schiet en ... Chery probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 31:0

62e minuut.
Vărzaru met een snelle inworp. Rossi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sopaj de bal. Sopaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 32:0

63e minuut.
Vărzaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gerencsér bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopaj is nu in balbezit. Sopaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 33:0

65e minuut.
Vărzaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kapłan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gerencsér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerencsér schiet op doel. Chery maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vărzaru met een snelle inworp. Gerencsér kan de bal niet met de borst controleren. Kapłan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 34:0

67e minuut.
Vărzaru met de inworp. Gerencsér probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sopaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapłan rent richting de bal. Kapłan schiet op doel. Chery kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gerencsér bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerencsér schiet op doel. Chery werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 35:0

67e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Chery niet meer kan verder spelen. Tekiray komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Inworp. Vărzaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kapłan rent richting de bal. Kapłan schiet op doel. Tekiray probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 36:0

70e minuut.
Inworp. Vărzaru met de inworp. Gerencsér controleert de bal met de borst. Sopaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopaj speelt de bal door. Tekiray verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kapłan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 37:0

74e minuut.
Klungelig pakt Cannetti de bal. Kapłan onderschept slim de pass. Kapłan probeert naar een medespeler te passen. Sopaj rent richting de bal. Sopaj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Gletsos is nu in balbezit. Gletsos met een sublieme pass. Sopaj is nu in balbezit. Gerencsér rent richting de bal. Gerencsér haalt uit met een fantastische trap. Tekiray verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 38:0

77e minuut.
Guerrero speelt de bal door. Gerencsér rent richting de bal. Kapłan is nu in balbezit. Gerencsér bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerencsér schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Arakelián heeft problemen om de bal te vangen. Arakelián met een sublieme pass. Sopaj heeft problemen om de bal te vangen. Sopaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vărzaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Gerencsér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sopaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopaj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero speelt de bal door. Gletsos speelt de bal door. Gerencsér is nu in balbezit. Gerencsér schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kapłan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 39:0

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vărzaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Gerencsér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sopaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopaj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sopaj rent richting de bal. Sopaj haalt uit met een fantastische trap. Tekiray bokst de bal weg.

85e minuut.
Daar is Gerencsér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerencsér haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tekiray de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Guerrero neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kapłan rent richting de bal. Kapłan haalt uit met een fantastische trap. Tekiray bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 40:0

86e minuut.
Vărzaru met de inworp. Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Kapłan is nu in balbezit. Kapłan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 41:0

88e minuut.
Bonacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerencsér onderschept slim de pass. Gerencsér probeert naar een medespeler te passen. Sopaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopaj schiet op doel. Tekiray kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vărzaru geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tekiray probeert wanhopig de bal te grijpen. Kapłan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 42:0

90e minuut.
Zgutczyński met een sublieme pass. Bonacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero met een sublieme pass. Sopaj heeft problemen om de bal te vangen. Sopaj schiet op doel. Tekiray kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kapłan de bal. Sopaj is nu in balbezit. Sopaj met een sublieme pass. Kapłan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - andreac 43:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stonehaven 11%, andreac 89%.
Stonehaven - andreac 43:0