Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
andreac Incool8
Non rompetevi Tactiek andreac
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
66.4 gemiddelde waardering 61.1
outstanding Schieten excellent
excellent Passen solid
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Fonte geeft de bal voor. Spescha bereikt de bal nog maar net als eerste. Spescha geeft de bal voor. Gasper krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Özerdenerli is nu in balbezit. Özerdenerli geeft de bal voor. Ronsse rent richting de bal. Ronsse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
andreac - Incool8 1:0

9e minuut.
Hanganu passt de bal in één keer door. Fonte verovert de bal door een tackle van achteren. Benzari is nu in balbezit. Ronsse onderschept slim de pass. Ronsse haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ronsse is nu in balbezit. Ronsse haalt uit met een fantastische trap. Costa Ambrogi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
andreac - Incool8 2:0

12e minuut.
Scialò passt de bal in één keer door. Özerdenerli is nu in balbezit. Özerdenerli passt de bal in één keer door. Ronsse is nu in balbezit. Ronsse haalt uit met een fantastische trap. Costa Ambrogi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Zgutczyński probeert naar een medespeler te passen. Kumpula rent richting de bal. Kumpula geeft een lange en hoge pass. Ronsse rent richting de bal. Ronsse draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kumpula geeft de bal voor. Hanganu kopt de bal weg. Fonte is nu in balbezit. Priente onderschept slim de pass. Priente schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Chraca geeft een hoge lob. Hanganu controleert de bal met de borst. Hanganu passt de bal in één keer door. Özerdenerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Özerdenerli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Priente is nu in balbezit. Priente schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Fonte geeft een lange en hoge pass. Gasper kopt de bal weg. Kumpula geeft een lange en hoge pass. Ronsse rent richting de bal. Ronsse haalt uit met een fantastische trap. Costa Ambrogi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Spescha bereikt de bal nog maar net als eerste. Spescha speelt de bal door. Chraca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasper verovert de bal door een tackle van achteren. Gasper schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Inworp. Zgutczyński met een snelle inworp. Wszędybył probeert naar een medespeler te passen. Borrallo rent richting de bal. Borrallo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tryniszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Borrallo neemt de hoekschop. Gasper krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Scialò probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marcinek rent richting de bal. Ronsse onderschept slim de pass. Ronsse draait met de bal, schiet en ... Costa Ambrogi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
andreac - Incool8 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andreac 50%, Incool8 50%.
andreac - Incool8 3:0

50e minuut.
Ronsse is nu in balbezit. Benzari legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ronsse is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Priente kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Costa Ambrogi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
andreac - Incool8 4:0

67e minuut.
Ortega probeert naar een medespeler te passen. Hanganu is nu in balbezit. Hanganu passt de bal met de wreef. Priente bereikt de bal nog maar net als eerste. Priente schiet op doel. Costa Ambrogi bokst de bal weg.

71e minuut.
Marsiglioni kopt de bal weg. Klungelig pakt Gasper de bal. Kacela rent richting de bal. Gasper onderschept slim de pass. Gasper schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Wszędybył onderschept slim de pass. Wszędybył passt de bal met de wreef. Borrallo rent richting de bal. Borrallo geeft een hoge lob. Gasper maakt een snoekduik en kopt de bal. Tryniszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andreac 63%, Incool8 37%.
andreac - Incool8 4:0