Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cipolle Stonehaven
3-5-2 Tactiek Desperation
50% Balbezit 50%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 65
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 60.1
matig Schieten uitmuntend
slecht Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen goed


3e minuut.
Laurito verovert de bal door een tackle van achteren. Laurito met een sublieme pass. Guerrero met een sublieme pass. Gerencsér rent richting de bal. Gerencsér haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Beolchi met een harde bal richting middenveld. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru geeft de bal voor. Kapłan krijgt zijn hoofd ertegen. Beolchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Stonehaven 0:1

6e minuut.
Sopaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopaj passt de bal met de wreef. Kapłan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłan schiet op doel. Laurito probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Gerencsér is nu in balbezit. Gerencsér draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Stonehaven 0:2

9e minuut.
Guerrero onderschept slim de pass. Gerencsér rent richting de bal. Gerencsér probeert naar een medespeler te passen. Sopaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kapłan is nu in balbezit. Kapłan haalt uit met een fantastische trap. Beolchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Stonehaven 0:3

11e minuut.
Inworp. Rowiński met een snelle inworp. Daar is Guerrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerrero geeft de bal voor. Sopaj maakt een snoekduik en kopt de bal. Beolchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Beolchi met een sublieme pass. Guerrero kopt de bal weg. Kapłan rent richting de bal. Gerencsér bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerencsér draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Stonehaven 0:4

13e minuut.
Krstović is nu in balbezit. Kapłan verovert de bal door een tackle van achteren. Sopaj rent richting de bal. Sopaj draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Koródy de bal. Koródy geeft een hoge lob. Guerrero rent richting de bal. Guerrero geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Beolchi speelt de bal door. Guerrero geeft de bal voor. Sopaj krijgt zijn hoofd ertegen. Beolchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Rossi is nu in balbezit. Rossi geeft een lange en hoge pass. Krstović heeft problemen om de bal te vangen. Sopaj is nu in balbezit. Sopaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Rychman geeft een lange en hoge pass. Guerrero rent richting de bal. Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Kapłan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Beolchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Sopaj rent richting de bal. Sopaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Guerrero met de inworp. Rossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossi geeft een lange en hoge pass. Kapłan rent richting de bal. Kapłan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru geeft de bal voor. Kapłan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sopaj rent richting de bal. Kapłan rent richting de bal. Sopaj rent richting de bal. Kapłan is nu in balbezit. Kapłan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Vărzaru geeft een hoge lob. Gerencsér kopt de bal weg. Daar is Laurito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sopaj rent richting de bal. Sopaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Stonehaven 0:5

27e minuut.
Rossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossi geeft een lange en hoge pass. Sopaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłan is nu in balbezit. Kapłan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Stonehaven 0:6

28e minuut.
Drigs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drigs passt de bal met de wreef. Rychman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłan onderschept slim de pass. Kapłan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Fusini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłan onderschept slim de pass. Gerencsér is nu in balbezit. Gerencsér schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Stonehaven 0:7

35e minuut.
Sopaj is nu in balbezit. Sopaj schiet op doel. Beolchi met een sublieme pass. Rossi rent richting de bal. Rossi geeft de bal voor. Beolchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sopaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Stonehaven 0:8

37e minuut.
Rowiński onderschept slim de pass. Rowiński passt de bal met de wreef. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru geeft een lange en hoge pass. Sopaj maakt een snoekduik en kopt de bal. Beolchi bokst de bal weg. Kapłan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Stonehaven 0:9

38e minuut.
Klungelig pakt Krstović de bal. Krstović passt de bal zonder na te denken. Calchera is nu in balbezit. Kapłan verovert de bal door een tackle van achteren. Kapłan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Stonehaven 0:10

40e minuut.
Rowiński geeft de bal voor. Kapłan kopt de bal weg. Sopaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopaj draait met de bal, schiet en ... Beolchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Stonehaven 0:11

42e minuut.
Beolchi met een sublieme pass. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero geeft een hoge lob. Kapłan rent richting de bal. Kapłan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bogdanowicz met een sublieme pass. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero speelt de bal door. Gerencsér bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerencsér draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cipolle 75%, Stonehaven 25%.
Cipolle - Stonehaven 0:11

50e minuut.
Guerrero kopt de bal weg. Gerencsér rent richting de bal. Laurito verovert de bal door een tackle van achteren. Kapłan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Guerrero met een sublieme pass. Sopaj is nu in balbezit. Kapłan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Laurito passt de bal zonder na te denken. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz probeert naar een medespeler te passen. Guerrero geeft de bal voor. Kapłan krijgt zijn hoofd ertegen. Beolchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Rossi kopt de bal weg. Klungelig pakt Gerencsér de bal. Gerencsér probeert naar een medespeler te passen. Kapłan rent richting de bal. Kapłan haalt uit met een fantastische trap. Beolchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sopaj is nu in balbezit. Sopaj haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Daar is Grella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grella passt de bal in één keer door. Rossi geeft de bal voor. Sopaj rent richting de bal. Sopaj schiet op doel. Beolchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kapłan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Fusini rent richting de bal. Fusini geeft de bal voor. Rossi kopt de bal weg. Vărzaru heeft problemen om de bal te vangen. Vărzaru geeft een lange en hoge pass. Beolchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kapłan is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Krstović rent richting de bal. Gerencsér verovert de bal door een tackle van achteren. Laurito legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gerencsér is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sopaj legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Stonehaven 0:12

64e minuut.
Laurito bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłan onderschept slim de pass. Sopaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłan is nu in balbezit. Kapłan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Stonehaven 0:13

66e minuut.
Krstović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vărzaru met de inworp. Gerencsér bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerencsér geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Gletsos geeft een hoge lob. Daar is Laurito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sopaj rent richting de bal. Sopaj draait met de bal, schiet en ... Beolchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Stonehaven 0:14

72e minuut.
Gerencsér passt de bal zonder na te denken. Daar is Sopaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fusini is nu in balbezit. Gerencsér verovert de bal door een tackle van achteren. Gerencsér haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sopaj is nu in balbezit. Sopaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Stonehaven 0:15

73e minuut.
Vărzaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rossi rent richting de bal. Rossi geeft de bal voor. Sopaj heeft problemen om de bal te vangen. Sopaj draait met de bal, schiet en ... Beolchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kapłan is nu in balbezit. Kapłan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Stonehaven 0:16

75e minuut.
Grella met een sublieme pass. Guerrero rent richting de bal. Guerrero geeft een hoge lob. Sopaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Grella rent richting de bal. Vărzaru onderschept slim de pass. Vărzaru probeert naar een medespeler te passen. Gerencsér is nu in balbezit. Gerencsér haalt uit met een fantastische trap. Beolchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Fusini rent richting de bal. Gerencsér onderschept slim de pass. Gerencsér geeft een lange en hoge pass. Daar is Kapłan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapłan draait met de bal, schiet en ... Beolchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Sopaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapłan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłan haalt uit met een fantastische trap. Beolchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Stonehaven 0:17

80e minuut.
Maldara probeert naar een medespeler te passen. Koródy is nu in balbezit. Koródy geeft de bal voor. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sopaj krijgt zijn hoofd ertegen. Beolchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Stonehaven 0:18

85e minuut.
Rowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rowiński geeft een lange en hoge pass. Vărzaru kopt de bal weg. Sopaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopaj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sopaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopaj schiet op doel. Beolchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kapłan rent richting de bal. Kapłan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Sopaj rent richting de bal. Kapłan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopaj rent richting de bal. Kapłan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Stonehaven 0:19

89e minuut.
Beolchi trapt de bal weg. Rychman kopt de bal weg. Klungelig pakt Drigs de bal. Drigs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Sopaj is nu in balbezit. Kapłan rent richting de bal. Sopaj rent richting de bal. Kapłan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłan haalt uit met een fantastische trap. Beolchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vărzaru neemt de hoekschop. Daar is Kapłan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sopaj rent richting de bal. Sopaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cipolle 80%, Stonehaven 20%.
Cipolle - Stonehaven 0:19