Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sestri Ponente fc Incool8
523 Tactiek sestris
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
58.9 gemiddelde waardering 63.8
uitmuntend Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


16e minuut.
Na een snelle pass probeert Bertona de bal onder controle te krijgen. Hajnić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fonte de bal. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore schiet op doel. Costa Ambrogi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Sansalvatore rent richting de bal. Benzari onderschept slim de pass. Benzari passt de bal zonder na te denken. Borrallo rent richting de bal. Borrallo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Saloniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajnić geeft een hoge lob. Benzari heeft problemen om de bal te vangen. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Saloniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Saloniemi geeft de bal voor. Fonte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trường Nam is nu in balbezit. Trường Nam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Vizcaya onderschept slim de pass. Vizcaya geeft een lange en hoge pass. Daar is Fonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trường Nam rent richting de bal. Trường Nam draait met de bal, schiet en ... Costa Ambrogi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sestri Ponente fc 50%, Incool8 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sestri Ponente fc - Incool8 0:0

48e minuut.
Gasper is nu in balbezit. Anh is nu in balbezit. Gasper verovert de bal door een tackle van achteren. Gasper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - Incool8 0:1

53e minuut.
Bertona rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hajnić neemt de hoekschop. Bertona springt en kopt de bal. Costa Ambrogi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sestri Ponente fc - Incool8 1:1

55e minuut.
Verstov is nu in balbezit. Gasper onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vizcaya. Vizcaya krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Hajnić passt de bal zonder na te denken. Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coman geeft de bal voor. Gasper bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasper haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Vilner passt de bal met de wreef. Spescha is nu in balbezit. Spescha passt de bal met de wreef. Scialò is nu in balbezit. Scialò schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Hajnić is nu in balbezit. Hajnić passt de bal met de wreef. Verstov is nu in balbezit. Bertona bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertona draait met de bal, schiet en ... Costa Ambrogi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Anh met een sublieme pass. Marcinek geeft de bal voor. Marsiglioni geeft een lange en hoge pass. Spescha bereikt de bal nog maar net als eerste. Spescha draait met de bal, schiet en ... Szatke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Benzari kan de bal niet met de borst controleren. Wszędybył geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gasper de bal. Gasper schiet op doel. Szatke probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gasper bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - Incool8 1:2

77e minuut.
Verstov probeert naar een medespeler te passen. Scialò speelt de bal door. Gasper is nu in balbezit. Gasper draait met de bal, schiet en ... Szatke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - Incool8 1:3

79e minuut.
Vilner onderschept slim de pass. Sansalvatore rent richting de bal. Trường Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Nam schiet op doel. Costa Ambrogi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - Incool8 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sestri Ponente fc 56%, Incool8 44%.
Sestri Ponente fc - Incool8 2:3