Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stonehaven Rex FFC
Wing2.0 Tactiek 4-1-3-2s
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
62.3 gemiddelde waardering 64.6
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen formidabel


4e minuut.
Pfaff is nu in balbezit. Pfaff met een sublieme pass. Vonášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vonášek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - Rex FFC 0:1

7e minuut.
Rowiński geeft een lange en hoge pass. Elbaz is nu in balbezit. Kapłan onderschept slim de pass. Sopaj rent richting de bal. Sopaj haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Oniṣoarã is nu in balbezit. Oniṣoarã geeft een lange en hoge pass. Szegletes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Trọng is nu in balbezit. Hoàng Trọng draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Pfaff raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grzywna komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Elbaz geeft de bal voor. Rowiński kopt de bal weg. Rossi geeft een lange en hoge pass. Sopaj is nu in balbezit. Sopaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gammelholm met een harde bal richting middenveld. Guerrero kopt de bal weg. Klungelig pakt Elbaz de bal. Kapłan onderschept slim de pass. Kapłan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Rossi verovert de bal door een tackle van achteren. Rossi geeft een hoge lob. Vidović rent richting de bal. Kapłan verovert de bal door een tackle van achteren. Kapłan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stonehaven - Rex FFC 1:1

27e minuut.
Rowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szegletes onderschept slim de pass. Szegletes geeft een lange en hoge pass. Hoàng Trọng krijgt zijn hoofd ertegen. Idziorek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - Rex FFC 1:2

31e minuut.
Gletsos rent richting de bal. Gletsos geeft een hoge lob. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru geeft de bal voor. Kapłan springt en kopt de bal. Gammelholm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Hoàng Trọng is nu in balbezit. Szegletes bereikt de bal nog maar net als eerste. Szegletes passt de bal met de wreef. Hoàng Trọng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Trọng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Guerrero met een snelle inworp. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru passt de bal zonder na te denken. Guerrero geeft de bal voor. Kapłan maakt een snoekduik en kopt de bal. Gammelholm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stonehaven 45%, Rex FFC 55%.
Stonehaven - Rex FFC 1:2

50e minuut.
Elbaz geeft de bal voor. Hoàng Trọng rent richting de bal. Rowiński is nu in balbezit. Hoàng Trọng verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Trọng haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vonášek rent richting de bal. Vonášek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Gerencsér bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerencsér met een sublieme pass. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru geeft een lange en hoge pass. Kapłan krijgt zijn hoofd ertegen. Gammelholm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sopaj rent richting de bal. Sopaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stonehaven - Rex FFC 2:2

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szegletes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oniṣoarã geeft een hoge lob. Hoàng Trọng springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - Rex FFC 2:3

62e minuut.
Rossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossi probeert naar een medespeler te passen. Sopaj rent richting de bal. Sopaj draait met de bal, schiet en ... Gammelholm probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Szegletes onderschept slim de pass. Szegletes geeft een hoge lob. Gletsos rent richting de bal. Vonášek onderschept slim de pass. Vonášek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - Rex FFC 2:4

74e minuut.
Arakelián neemt vlug de vrije trap. Sopaj rent richting de bal. Requena is nu in balbezit. Sopaj verovert de bal door een tackle van achteren. Sopaj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Vonášek rent richting de bal. Gletsos verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Trọng rent richting de bal. Hoàng Trọng schiet op doel. Idziorek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - Rex FFC 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stonehaven 47%, Rex FFC 53%.
Stonehaven - Rex FFC 2:5