Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stonehaven Sestri Ponente fc
Wing2.0 Tactiek 523
56% Balbezit 44%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
63.5 gemiddelde waardering 58
uitstekend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen goed
formidabel Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Vărzaru passt de bal in één keer door. Gerencsér is nu in balbezit. Verstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopaj onderschept slim de pass. Sopaj draait met de bal, schiet en ... Szatke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Saloniemi speelt de bal door. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coman. Coman krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Bertona is nu in balbezit. Vărzaru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bertona is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sansalvatore kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - Sestri Ponente fc 0:1

18e minuut.
Bertona bereikt de bal nog maar net als eerste. Rowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Nam onderschept slim de pass. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore schiet op doel. Idziorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Guerrero passt de bal in één keer door. Gerencsér is nu in balbezit. Met opzet legt Anh zijn tegenspeler op de grond. Anh krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Idziorek met een harde bal richting middenveld. Kapłan kopt de bal weg. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Arakelián geeft een lange en hoge pass. Vărzaru kopt de bal weg. Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Sopaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopaj draait met de bal, schiet en ... Szatke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kapłan is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Guerrero passt de bal zonder na te denken. Rossi is nu in balbezit. Rossi geeft de bal voor. Gerencsér bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerencsér schiet op doel. Szatke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mihai heeft problemen om de bal te vangen. Sopaj is nu in balbezit. Sopaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stonehaven - Sestri Ponente fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stonehaven 57%, Sestri Ponente fc 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stonehaven - Sestri Ponente fc 1:1

53e minuut.
Trường Nam verovert de bal door een tackle van achteren. Trường Nam probeert naar een medespeler te passen. Sansalvatore geeft een lange en hoge pass. Bertona probeert de bal met de borst te controleren. Bertona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - Sestri Ponente fc 1:2

57e minuut.
Rossi is nu in balbezit. Saloniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossi verovert de bal door een tackle van achteren. Sopaj is nu in balbezit. Sopaj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kapłan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stonehaven - Sestri Ponente fc 2:2

63e minuut.
Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru geeft een lange en hoge pass. Sopaj rent richting de bal. Sopaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - Sestri Ponente fc 3:2

68e minuut.
Inworp. Vizcaya met de inworp. Vărzaru speelt de bal door. Kapłan is nu in balbezit. Kapłan schiet op doel. Szatke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sopaj rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - Sestri Ponente fc 4:2

75e minuut.
Szatke trapt de bal weg. Rossi is nu in balbezit. Hajnić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rossi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

75e minuut.
Hajnić speelt de bal door. Rossi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru geeft een hoge lob. Sopaj rent richting de bal. Sopaj haalt uit met een fantastische trap. Szatke bokst de bal weg.

86e minuut.
Saloniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Saloniemi passt de bal met de wreef. Trường Nam rent richting de bal. Trường Nam haalt uit met een fantastische trap. Idziorek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - Sestri Ponente fc 4:3

88e minuut.
Arakelián rent richting de bal. Sansalvatore verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Sansalvatore de bal. Sansalvatore haalt uit met een fantastische trap. Idziorek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stonehaven - Sestri Ponente fc 4:4

90e minuut.
Hajnić geeft de bal voor. Bertona rent richting de bal. Rossi verovert de bal door een tackle van achteren. Trường Nam rent richting de bal. Trường Nam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stonehaven 54%, Sestri Ponente fc 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stonehaven - Sestri Ponente fc 4:4