Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ennerico FC Bad Religion
5-4-1 EL TL CL Tactiek 5-3-1-1
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
68.1 gemiddelde waardering 63.4
uitmuntend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Wilkoszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Wilkoszewski met een sublieme pass. Kuzera is nu in balbezit. Kuzera geeft een lange en hoge pass. Puronaho maakt een snoekduik en kopt de bal. Cabral probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marchewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchewka haalt uit met een fantastische trap. Cabral werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ennerico FC - Bad Religion 0:1

20e minuut.
Ościak geeft een lange en hoge pass. Marchewka kopt de bal weg. Klungelig pakt Biskup de bal. Puronaho rent richting de bal. Puronaho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Marchewka geeft de bal voor. Vrček kopt de bal weg. Mash probeert naar een medespeler te passen. Marchewka is nu in balbezit. Marchewka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Manys rent richting de bal. Manys passt de bal in één keer door. Ościak is nu in balbezit. Ościak geeft de bal voor. Marchewka maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Miciun speelt de bal door. Rivalta rent richting de bal. Met opzet legt Kuzera zijn tegenspeler op de grond. Kuzera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ennerico FC 60%, Bad Religion 40%.
Ennerico FC - Bad Religion 0:1

48e minuut.
Rivalta geeft de bal voor. Miciun is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rivalta zal de hoekschop nemen. Miciun krijgt zijn hoofd ertegen. Pajčin bokst de bal weg.

55e minuut.
Cuéllar passt de bal zonder na te denken. Miciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Heidrich rent richting de bal. Miciun onderschept slim de pass. Miciun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miciun is nu in balbezit. Miciun draait met de bal, schiet en ... Pajčin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Heidrich met de inworp. Marchewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mash maakt een afschuwelijke overtreding. Mash is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

66e minuut.
Puronaho verovert de bal door een tackle van achteren. Puronaho geeft een lange en hoge pass. Corrias heeft problemen om de bal te vangen. Marchewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchewka haalt uit met een fantastische trap. Cabral kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Szaj speelt de bal door. Miciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castro krijgt een gele kaart. Miciun raakt geblesseerd tijdens het duel. Colaizzo komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Manys bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj speelt de bal door. Klungelig pakt Siemian de bal. Siemian geeft de bal voor. Colaizzo springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Puronaho rent richting de bal. Biskup onderschept slim de pass. Manys met een sublieme pass. Daar is Marchewka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchewka haalt uit met een fantastische trap. Cabral probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Ościak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marchewka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Corrias. Corrias krijgt een gele kaart. Marchewka raakt geblesseerd tijdens het duel. Marchewka wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ennerico FC 61%, Bad Religion 39%.
Ennerico FC - Bad Religion 0:1