Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bertone CSKA Yambol
plus 1 Tactiek 5-2-3new
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 6
6 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 4
65.5 gemiddelde waardering 63.1
outstanding Schieten excellent
very good Passen solid
formidable Verdedigen very good


8e minuut.
Pucci bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mortoni. Pucci is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buchla met een snel genomen vrije trap. Vivas is nu in balbezit. Lewalski onderschept slim de pass. Lewalski schiet op doel. Tabu bokst de bal weg.

10e minuut.
Mortoni geeft een hoge lob. Čaňo rent richting de bal. Met opzet legt Greuceanu zijn tegenspeler op de grond. Greuceanu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

23e minuut.
Brazzini heeft problemen om de bal te vangen. Sütlü verovert de bal door een tackle van achteren. Sütlü geeft een lange en hoge pass. Hedrén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedrén schiet op doel. Adamowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Del Bosco is nu in balbezit. Crodino rent richting de bal. Del Bosco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Del Bosco krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Buchla probeert naar een medespeler te passen. Guilbert is nu in balbezit. Guilbert geeft een hoge lob. Brazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brazzini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Del Bosco rent richting de bal. Del Bosco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Del Bosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavropoulos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Del Bosco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Del Bosco neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertone - CSKA Yambol 0:1

31e minuut.
Buchla bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla geeft de bal voor. Ulivieri speelt de bal door. Hedrén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedrén haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guilbert heeft problemen om de bal te vangen. Ulivieri probeert naar een medespeler te passen. Hedrén rent richting de bal. Hedrén draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bertone - CSKA Yambol 1:1

36e minuut.
Inworp. Hubert met de inworp. Mortoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Bosco verovert de bal door een tackle van achteren. Del Bosco geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Vivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivas passt de bal met de wreef. Hubert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Del Bosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Bosco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertone 47%, CSKA Yambol 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bertone - CSKA Yambol 1:1

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leca komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Cicerone met een sublieme pass. Ulivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulivieri probeert naar een medespeler te passen. Hedrén is nu in balbezit. Hedrén draait met de bal, schiet en ... Adamowicz bokst de bal weg. Buchla verovert de bal door een tackle van achteren. Ulivieri met een sublieme pass. Hedrén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedrén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertone - CSKA Yambol 2:1

80e minuut.
Cicerone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicerone passt de bal zonder na te denken. Hedrén rent richting de bal. Čaňo rent richting de bal. Čaňo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Klungelig pakt Čaňo de bal. Hedrén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubert begaat een overtreding. Hubert krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Mavropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca verovert de bal door een tackle van achteren. Crodino begaat een overtreding. Crodino krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertone 35%, CSKA Yambol 65%.
Bertone - CSKA Yambol 2:1