Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quickies Hulde
GERT10 Tactiek Uit
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
63.3 gemiddelde waardering 58.8
formidable Schieten very good
excellent Passen very good
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Kwilecki is nu in balbezit. van Doorn verovert de bal door een tackle van achteren. van Doorn passt de bal zonder na te denken. van Anholt rent richting de bal. van Anholt geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sena is nu in balbezit. Sena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quickies - Hulde 0:1

6e minuut.
Boček bereikt de bal nog maar net als eerste. Boček passt de bal in één keer door. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Quickies - Hulde 1:1

15e minuut.
Horwat trapt de bal weg. van Doorn kopt de bal weg. van Anholt heeft problemen om de bal te vangen. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki draait met de bal, schiet en ... Mančić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Mantelli is nu in balbezit. Mantelli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Anholt met een snelle inworp. Denneboom geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mantelli geeft een hoge lob. Boëtius kopt de bal weg. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quickies 62%, Hulde 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Quickies - Hulde 1:1

47e minuut.
Daar is Mantelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Praça probeert naar een medespeler te passen. van Doorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kwilecki draait met de bal, schiet en ... Mančić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Denneboom passt de bal met de wreef. Blervacq rent richting de bal. Blervacq geeft een lange en hoge pass. Majewski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quickies - Hulde 1:2

52e minuut.
Blervacq raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vergoossen komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Vergoossen de bal onder controle te krijgen. van Beek rent richting de bal. Met opzet legt Hendriks zijn tegenspeler op de grond. Hendriks krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Klungelig pakt Hendriks de bal. Opdam bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendriks begaat een overtreding. Opdam raakt geblesseerd tijdens het duel. Opdam wilt de vrije trap nemen. Mančić bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
van Beek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sena is nu in balbezit. Sena passt de bal in één keer door. Majewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Boček is nu in balbezit. Opdam rent richting de bal. Denneboom bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdam verovert de bal door een tackle van achteren. Opdam schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Mantelli rent richting de bal. Denneboom onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Praça. Praça krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Denneboom passt de bal zonder na te denken. Vergoossen heeft problemen om de bal te vangen. Vergoossen met een sublieme pass. Daar is Sena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sena schiet op doel. Palik bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quickies 60%, Hulde 40%.
Quickies - Hulde 1:2