Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dikke Moat`n FC Aus Tirol
8ATTcpb+ Tactiek 4-1-3-2
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
52.9 gemiddelde waardering 63.3
good Schieten very good
very good Passen outstanding
very good Verdedigen excellent


9e minuut.
de Goey is nu in balbezit. de Goey speelt de bal door. de Bock is nu in balbezit. de Bock draait met de bal, schiet en ... Pędziwiatr probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Philips geeft een lange en hoge pass. de Bock maakt een snoekduik en kopt de bal. Derince bokst de bal weg.

10e minuut.
Eiro kopt de bal weg. van Schoonhoven speelt de bal door. Eiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Eiro geeft een hoge lob. de Bock krijgt zijn hoofd ertegen. Derince probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Delay bereikt de bal nog maar net als eerste. Delay geeft de bal voor. Philips is nu in balbezit. Philips haalt uit met een fantastische trap. Derince maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dikke Moat`n - FC Aus Tirol 0:1

16e minuut.
van Schoonhoven probeert naar een medespeler te passen. de Goey rent richting de bal. de Goey geeft een hoge lob. Philips maakt een snoekduik en kopt de bal. Derince maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dikke Moat`n - FC Aus Tirol 0:2

23e minuut.
Klungelig pakt Pędziwiatr de bal. Pędziwiatr met een sublieme pass. Collar bereikt de bal nog maar net als eerste. Collar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dikke Moat`n - FC Aus Tirol 1:2

29e minuut.
de Goey is nu in balbezit. de Goey passt de bal in één keer door. de Bock is nu in balbezit. de Bock haalt uit met een fantastische trap. Derince werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dikke Moat`n - FC Aus Tirol 1:3

39e minuut.
Gravenberch geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eiro met de inworp. van Schoonhoven geeft een lange en hoge pass. de Bock krijgt zijn hoofd ertegen. Derince bokst de bal weg.

43e minuut.
Delay kopt de bal weg. van Schoonhoven met een sublieme pass. de Goey rent richting de bal. de Goey geeft een lange en hoge pass. de Bock springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
van Schoonhoven passt de bal zonder na te denken. Delay probeert naar een medespeler te passen. Philips speelt de bal door. de Bock is nu in balbezit. de Bock schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dikke Moat`n 73%, FC Aus Tirol 27%.
Dikke Moat`n - FC Aus Tirol 1:3

48e minuut.
Philips kopt de bal weg. Pędziwiatr heeft problemen om de bal te vangen. Pędziwiatr met een sublieme pass. Delay bereikt de bal nog maar net als eerste. Delay geeft een lange en hoge pass. Derince kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert de Bock de bal onder controle te krijgen. Philips rent richting de bal. de Bock is nu in balbezit. de Bock schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dikke Moat`n - FC Aus Tirol 1:4

59e minuut.
Linka probeert naar een medespeler te passen. de Goey is nu in balbezit. de Goey speelt de bal door. de Bock bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bock haalt uit met een fantastische trap. Derince probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dikke Moat`n - FC Aus Tirol 1:5

62e minuut.
van Schoonhoven onderschept slim de pass. van Schoonhoven met een sublieme pass. de Bock is nu in balbezit. de Bock schiet op doel. Derince probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dikke Moat`n - FC Aus Tirol 1:6

69e minuut.
Delay passt de bal in één keer door. Philips is nu in balbezit. Met opzet legt Gravenberch zijn tegenspeler op de grond. Gravenberch krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Beţivu verovert de bal door een tackle van achteren. Beţivu geeft de bal voor. Philips heeft problemen om de bal te vangen. Philips geeft een lange en hoge pass. de Bock springt en kopt de bal. Derince probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
de Goey rent richting de bal. de Goey passt de bal met de wreef. de Bock rent richting de bal. de Bock haalt uit met een fantastische trap. Derince maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dikke Moat`n - FC Aus Tirol 1:7

79e minuut.
Gravenberch rent richting de bal. Gravenberch geeft de bal voor. Delay bereikt de bal nog maar net als eerste. Delay draait met de bal, schiet en ... Derince maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dikke Moat`n - FC Aus Tirol 1:8

81e minuut.
Rezk rent richting de bal. Rezk geeft een hoge lob. Inworp. de Goey met de inworp. van Schoonhoven met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Eiro passt de bal in één keer door. Delay rent richting de bal. Delay passt de bal in één keer door. Philips bereikt de bal nog maar net als eerste. Philips haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Delay zal de hoekschop nemen. Philips kopt de bal weg. de Bock is nu in balbezit. de Bock schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Beţivu kopt de bal weg. Daar is Miszkiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collar rent richting de bal. Collar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dikke Moat`n - FC Aus Tirol 2:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dikke Moat`n 77%, FC Aus Tirol 23%.
Dikke Moat`n - FC Aus Tirol 2:8