Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dikke Moat`n FC RIJNDIJK II
8ATTcpb+ Tactiek FCR352
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
53.5 gemiddelde waardering 62.4
good Schieten formidable
very good Passen excellent
very good Verdedigen good


3e minuut.
Abadexo probeert naar een medespeler te passen. Schanko is nu in balbezit. Schanko passt de bal met de wreef. Bustei rent richting de bal. Bustei schiet op doel. Derince bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Cervilla passt de bal zonder na te denken. Schanko rent richting de bal. Schanko passt de bal in één keer door. Bustei is nu in balbezit. Bustei schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Abadexo passt de bal zonder na te denken. Schanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei is nu in balbezit. Bustei schiet op doel. Pędziwiatr probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Derince kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Xiangqian onderschept slim de pass. Xiangqian geeft een hoge lob. Schanko rent richting de bal. Schanko geeft een hoge lob. Dymecki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Daar is Cervilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xiangqian probeert naar een medespeler te passen. Abadexo rent richting de bal. Abadexo geeft een lange en hoge pass. Bustei springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dikke Moat`n - FC RIJNDIJK II 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dikke Moat`n 54%, FC RIJNDIJK II 46%.
Dikke Moat`n - FC RIJNDIJK II 0:1

60e minuut.
Korolewski probeert naar een medespeler te passen. Schanko rent richting de bal. Schanko passt de bal met de wreef. Bustei rent richting de bal. Bustei schiet op doel. Derince bokst de bal weg. Dymecki rent richting de bal. Dymecki schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Regazzini kopt de bal weg. Dymecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Abadexo rent richting de bal. Abadexo passt de bal in één keer door. Dymecki rent richting de bal. Derince probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dymecki rent richting de bal. Dymecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dikke Moat`n - FC RIJNDIJK II 0:2

68e minuut.
Korolewski speelt de bal door. Abadexo rent richting de bal. Abadexo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dymecki de bal. Dymecki haalt uit met een fantastische trap. Derince probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Abadexo rent richting de bal. Kłoskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Abadexo onderschept slim de pass. Abadexo geeft een hoge lob. Bustei krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dikke Moat`n - FC RIJNDIJK II 0:3

76e minuut.
Schanko passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Abadexo de bal. Abadexo probeert naar een medespeler te passen. Dymecki rent richting de bal. Dymecki haalt uit met een fantastische trap. Derince verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bustei rent richting de bal. Paal! Bustei rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dikke Moat`n - FC RIJNDIJK II 0:4

77e minuut.
Somlai geeft de bal voor. Meinke speelt de bal door. Schanko heeft problemen om de bal te vangen. Schanko geeft de bal voor. Dymecki springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pędziwiatr kopt de bal weg. Cervilla rent richting de bal. Cervilla probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Schanko de bal. Schanko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Derince niet meer kan verder spelen. Simoni komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Pollack met een sublieme pass. Abadexo met een sublieme pass. Klungelig pakt Dymecki de bal. Dymecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dikke Moat`n - FC RIJNDIJK II 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dikke Moat`n 65%, FC RIJNDIJK II 35%.
Dikke Moat`n - FC RIJNDIJK II 0:5