Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quickies fc pilsener
GERT10 Tactiek 4-4-2 cvm cam
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.2 gemiddelde waardering 50.7
excellent Schieten good
excellent Passen good
very good Verdedigen very good


13e minuut.
Vloeberghs probeert naar een medespeler te passen. Tokmakchiev is nu in balbezit. Boëtius tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boëtius krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Opdam passt de bal in één keer door. Boček bereikt de bal nog maar net als eerste. Boček passt de bal met de wreef. Botteghin bereikt de bal nog maar net als eerste. Botteghin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quickies - fc pilsener 1:0

17e minuut.
Méhes kopt de bal weg. Boček bereikt de bal nog maar net als eerste. Boček passt de bal met de wreef. Opdam rent richting de bal. Opdam draait met de bal, schiet en ... Pesel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quickies - fc pilsener 2:0

18e minuut.
Klungelig pakt Cimbru de bal. Praça onderschept slim de pass. Praça speelt de bal door. Opdam bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdam schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Barbaru passt de bal in één keer door. Boëtius is nu in balbezit. Boëtius geeft een hoge lob. Botteghin rent richting de bal. Botteghin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Eckart rent richting de bal. van Beek verovert de bal door een tackle van achteren. van Beek geeft een hoge lob. Opdam rent richting de bal. Opdam haalt uit met een fantastische trap. Pesel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Schóber de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quickies - fc pilsener 3:0

35e minuut.
Horwat geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cimbru de bal. Boček speelt de bal door. Opdam heeft problemen om de bal te vangen. Opdam schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schóber kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quickies 42%, fc pilsener 58%.
Quickies - fc pilsener 3:0

46e minuut.
Opdam raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gleenewinkel komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Boček is nu in balbezit. Boček passt de bal met de wreef. Botteghin is nu in balbezit. Botteghin schiet op doel. Barański probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Botteghin passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Praça de bal. Met opzet legt Schóber zijn tegenspeler op de grond. Praça raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

68e minuut.
Vloeberghs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tokmakchiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokmakchiev geeft de bal voor. Eckart krijgt zijn hoofd ertegen. Palik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quickies - fc pilsener 3:1

70e minuut.
Praça onderschept slim de pass. Praça speelt de bal door. Botteghin is nu in balbezit. Botteghin haalt uit met een fantastische trap. Pesel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quickies - fc pilsener 4:1

82e minuut.
Botteghin bereikt de bal nog maar net als eerste. Barański onderschept slim de pass. Barański probeert naar een medespeler te passen. Gleenewinkel rent richting de bal. Gleenewinkel haalt uit met een fantastische trap. Pesel bokst de bal weg. Paal!

85e minuut.
Vloeberghs speelt de bal door. Tokmakchiev heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Praça zijn tegenspeler op de grond. Tokmakchiev raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vloeberghs neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Palik bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quickies 42%, fc pilsener 58%.
Quickies - fc pilsener 4:1