Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aus Tirol SC Froosim
4-1-3-2 Tactiek 442 V5
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 8
63.4 gemiddelde waardering 57.5
solide Schieten zeer goed
formidabel Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Mea Vitali kopt de bal weg. Rotaru heeft problemen om de bal te vangen. Bıçakçı onderschept slim de pass. Bıçakçı schiet op doel. Poulus probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Rotaru geeft de bal voor. Delay rent richting de bal. Delay passt de bal met de wreef. de Bock is nu in balbezit. de Bock haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Delay passt de bal in één keer door. Philips rent richting de bal. Philips passt de bal met de wreef. de Bock is nu in balbezit. de Bock haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aus Tirol - SC Froosim 1:0

15e minuut.
Miszkiel met een sublieme pass. Delay is nu in balbezit. Badalo maakt een afschuwelijke overtreding. Badalo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Delay raakt geblesseerd tijdens het duel. van Schoonhoven met een snel genomen vrije trap. Philips krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Delay passt de bal met de wreef. Philips bereikt de bal nog maar net als eerste. Philips passt de bal in één keer door. van Schoonhoven geeft de bal voor. de Bock krijgt zijn hoofd ertegen. Michel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
van Schoonhoven is nu in balbezit. van Schoonhoven geeft een hoge lob. Chivu kopt de bal weg. Delay geeft een lange en hoge pass. de Bock springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Dobeş geeft een lange en hoge pass. de Goey rent richting de bal. de Goey passt de bal in één keer door. de Bock rent richting de bal. de Bock haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Gerritsen is nu in balbezit. Gerritsen geeft een hoge lob. Bıçakçı kopt de bal weg. Mea Vitali rent richting de bal. Mea Vitali haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Mea Vitali is nu in balbezit. Linka verovert de bal door een tackle van achteren. Bıçakçı verovert de bal door een tackle van achteren. Bıçakçı heeft problemen om de bal te vangen. Bıçakçı schiet op doel. Poulus bokst de bal weg.

43e minuut.
Gheţea probeert naar een medespeler te passen. Bıçakçı is nu in balbezit. Bıçakçı passt de bal in één keer door. Mea Vitali is nu in balbezit. Mea Vitali haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Aus Tirol - SC Froosim 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aus Tirol 43%, SC Froosim 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Aus Tirol - SC Froosim 1:1

57e minuut.
Drljević rent richting de bal. Drljević geeft een lange en hoge pass. Rotaru is nu in balbezit. Bıçakçı verovert de bal door een tackle van achteren. Bıçakçı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Beţivu geeft de bal voor. Inworp. Gerritsen met een snelle inworp. Mea Vitali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mea Vitali draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Poulus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Mea Vitali rent richting de bal. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mea Vitali. Rotaru raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

69e minuut.
Miszkiel met een sublieme pass. Delay bereikt de bal nog maar net als eerste. Delay speelt de bal door. Philips is nu in balbezit. Philips draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
de Goey passt de bal zonder na te denken. Eiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Eiro passt de bal met de wreef. van Schoonhoven is nu in balbezit. van Schoonhoven draait met de bal, schiet en ... Michel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Gerritsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerritsen passt de bal met de wreef. Bıçakçı is nu in balbezit. Bıçakçı haalt uit met een fantastische trap. Poulus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
de Goey met een sublieme pass. de Bock is nu in balbezit. Dobeş onderschept slim de pass. van Schoonhoven onderschept slim de pass. van Schoonhoven schiet op doel. Michel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Groothuizen geeft een lange en hoge pass. Inworp. de Goey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Schoonhoven is nu in balbezit. van Schoonhoven geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. de Bock bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bock haalt uit met een fantastische trap. Michel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aus Tirol - SC Froosim 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aus Tirol 30%, SC Froosim 70%.
FC Aus Tirol - SC Froosim 2:1