Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Froosim FC Aus Tirol
442 V5 Tactiek 4-1-3-2
50% Balbezit 50%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
56.3 gemiddelde waardering 62.7
solide Schieten solide
solide Passen formidabel
uitstekend Verdedigen formidabel


7e minuut.
de Goey geeft een lange en hoge pass. Gheţea kopt de bal weg. de Goey rent richting de bal. de Goey geeft een hoge lob. de Bock maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
de Goey met een sublieme pass. Klungelig pakt de Bock de bal. de Bock geeft de bal voor. Philips maakt een snoekduik en kopt de bal. Michel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - FC Aus Tirol 0:1

16e minuut.
Gheţea is nu in balbezit. Gheţea passt de bal zonder na te denken. Drljević is nu in balbezit. Drljević geeft een hoge lob. Mea Vitali rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Froosim - FC Aus Tirol 1:1

17e minuut.
Miszkiel passt de bal in één keer door. Beţivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bıçakçı onderschept slim de pass. Bıçakçı haalt uit met een fantastische trap. Poulus probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - FC Aus Tirol 2:1

24e minuut.
Groothuizen bereikt de bal nog maar net als eerste. Groothuizen geeft de bal voor. Linka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mea Vitali rent richting de bal. Mea Vitali draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Froosim 69%, FC Aus Tirol 31%.
SC Froosim - FC Aus Tirol 2:1

48e minuut.
Tvrdoň kopt de bal weg. Delay probeert de bal met de borst te controleren. Delay geeft een lange en hoge pass. de Bock bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bock haalt uit met een fantastische trap. Michel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Philips bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Froosim - FC Aus Tirol 2:2

51e minuut.
van Schoonhoven onderschept slim de pass. van Schoonhoven met een sublieme pass. de Bock is nu in balbezit. de Bock schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - FC Aus Tirol 2:3

54e minuut.
Miszkiel verovert de bal door een tackle van achteren. Miszkiel passt de bal zonder na te denken. Delay bereikt de bal nog maar net als eerste. Delay geeft een lange en hoge pass. de Bock springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
van Schoonhoven met een sublieme pass. Delay rent richting de bal. Delay geeft een hoge lob. Daar is Philips, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Philips draait met de bal, schiet en ... Michel bokst de bal weg.

60e minuut.
Delay bereikt de bal nog maar net als eerste. Delay geeft een hoge lob. de Bock kopt de bal weg. de Goey bereikt de bal nog maar net als eerste. de Goey schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Delay rent richting de bal. Delay geeft een hoge lob. Groothuizen kopt de bal weg. de Goey geeft een hoge lob. Philips maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Eiro speelt de bal door. de Goey is nu in balbezit. de Goey passt de bal in één keer door. van Schoonhoven is nu in balbezit. van Schoonhoven haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
de Goey rent richting de bal. de Goey speelt de bal door. Chivu rent richting de bal. Philips onderschept slim de pass. Philips draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Beţivu geeft een lange en hoge pass. de Goey kopt de bal weg. Philips is nu in balbezit. de Bock is nu in balbezit. de Bock haalt uit met een fantastische trap. Michel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Delay geeft de bal voor. Groothuizen bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt de Bock zijn tegenspeler op de grond. Groothuizen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Groothuizen kan niet meer verder spelen. de Rooij komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Delay probeert de bal aan de voet te houden. Tvrdoň rent richting de bal. Tvrdoň speelt de bal door. Mea Vitali is nu in balbezit. Mea Vitali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Froosim 75%, FC Aus Tirol 25%.
SC Froosim - FC Aus Tirol 2:3