Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hulde SVZ
Uit Tactiek 4-5-1-.
55% Balbezit 45%
13% Spel op eigen helft 87%
45 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.7 gemiddelde waardering 31.8
outstanding Schieten average
formidable Passen poor
very good Verdedigen average


2e minuut.
Denneboom kopt de bal weg. Blervacq probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bania, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bania geeft een hoge lob. Majewski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Bleeker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bleeker geeft de bal voor. Daar is Fiori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sena is nu in balbezit. Sena draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
van Doorn passt de bal in één keer door. Zambrzycki geeft een hoge lob. Morsing kopt de bal weg. Bleeker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bleeker geeft een lange en hoge pass. Markiet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Majewski is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Zambrzycki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Majewski rent richting de bal. Morsing legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Majewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sena legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Bleeker rent richting de bal. Bleeker passt de bal met de wreef. Daar is Zambrzycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambrzycki geeft de bal voor. Majewski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bugu geeft een hoge lob. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bleeker maakt een afschuwelijke overtreding. Bleeker krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Blervacq speelt de bal door. Bania rent richting de bal. Bania geeft een hoge lob. Majewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majewski haalt uit met een fantastische trap. Markiet bokst de bal weg.

17e minuut.
Sena verovert de bal door een tackle van achteren. Sena geeft een hoge lob. Klungelig pakt Słoma de bal. Majewski rent richting de bal. Majewski schiet op doel. Markiet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Gasperoni rent richting de bal. Zambrzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrzycki speelt de bal door. Daar is Sena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sena haalt uit met een fantastische trap. Markiet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vlaar speelt de bal door. Majewski rent richting de bal. Majewski draait met de bal, schiet en ... Markiet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - SVZ 1:0

25e minuut.
Blervacq probeert naar een medespeler te passen. Bania bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bania, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bania geeft de bal voor. Sena maakt een snoekduik en kopt de bal. Markiet bokst de bal weg.

26e minuut.
Vlaar geeft de bal voor. Blervacq met een sublieme pass. Zambrzycki is nu in balbezit. Zambrzycki geeft een lange en hoge pass. Sena springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Blervacq bereikt de bal nog maar net als eerste. Blervacq geeft een hoge lob. Majewski is nu in balbezit. Majewski draait met de bal, schiet en ... Markiet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - SVZ 2:0

28e minuut.
van Doorn geeft een hoge lob. Majewski kopt de bal weg. Sena is nu in balbezit. Sena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - SVZ 3:0

29e minuut.
Vati is nu in balbezit. Vati met een sublieme pass. Gasperoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Majewski verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Majewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Vati rent richting de bal. Bleeker onderschept slim de pass. Bleeker passt de bal met de wreef. Majewski is nu in balbezit. Majewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - SVZ 4:0

37e minuut.
Gasperoni is nu in balbezit. Bleeker onderschept slim de pass. Bleeker geeft een lange en hoge pass. Blervacq geeft een hoge lob. Sena maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - SVZ 5:0

41e minuut.
Bugu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sena onderschept slim de pass. Sena passt de bal met de wreef. Majewski is nu in balbezit. Majewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Terpstra passt de bal zonder na te denken. Bania bereikt de bal nog maar net als eerste. Bania passt de bal zonder na te denken. Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - SVZ 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hulde 17%, SVZ 83%.
Hulde - SVZ 6:0

46e minuut.
van Anholt komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Bania bereikt de bal nog maar net als eerste. Bania geeft de bal voor. Majewski is nu in balbezit. Majewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - SVZ 7:0

50e minuut.
Blervacq speelt de bal door. Bania bereikt de bal nog maar net als eerste. Bania geeft een lange en hoge pass. Majewski springt en kopt de bal. Markiet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - SVZ 8:0

52e minuut.
van Anholt rent richting de bal. van Anholt passt de bal zonder na te denken. Bania bereikt de bal nog maar net als eerste. Bania geeft de bal voor. Majewski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - SVZ 9:0

56e minuut.
Daar is Bania, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bania geeft de bal voor. Majewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sena rent richting de bal. Sena schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Zambrzycki onderschept slim de pass. Zambrzycki geeft een hoge lob. Sena is nu in balbezit. Majewski is nu in balbezit. Majewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
van Anholt kopt de bal weg. Daar is Blervacq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blervacq passt de bal met de wreef. Bania geeft een lange en hoge pass. Majewski krijgt zijn hoofd ertegen. Markiet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Majewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majewski speelt de bal door. Klungelig pakt Blervacq de bal. Blervacq geeft de bal voor. Sena springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
van Anholt kopt de bal weg. Sena is nu in balbezit. Vlaar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sena is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Majewski neemt zijn aanloop. Markiet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Majewski rent richting de bal. Vlaar rent richting de bal. Vlaar passt de bal met de wreef. Sena rent richting de bal. Sena schiet op doel. De bal raakt de paal. Markiet werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Majewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majewski draait met de bal, schiet en ... Markiet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Majewski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - SVZ 10:0

66e minuut.
Kraiński is nu in balbezit. Kraiński passt de bal zonder na te denken. Terpstra met een sublieme pass. Majewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Bania passt de bal met de wreef. van Anholt rent richting de bal. van Anholt passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Majewski de bal. Majewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - SVZ 11:0

69e minuut.
Blervacq bereikt de bal nog maar net als eerste. Blervacq geeft een hoge lob. Majewski kopt de bal weg. Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sena draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - SVZ 12:0

73e minuut.
van Anholt speelt de bal door. Klungelig pakt Bania de bal. Bania geeft een hoge lob. Majewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bania bereikt de bal nog maar net als eerste. Bania geeft de bal voor. Daar is Morsing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sena is nu in balbezit. Sena haalt uit met een fantastische trap. Markiet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - SVZ 13:0

78e minuut.
van Anholt speelt de bal door. Bania is nu in balbezit. Bania geeft een lange en hoge pass. Majewski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - SVZ 14:0

79e minuut.
Vati is nu in balbezit. Vati passt de bal zonder na te denken. Kraiński heeft problemen om de bal te vangen. Majewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Riedewald probeert naar een medespeler te passen. Bania is nu in balbezit. Bania geeft de bal voor. Majewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bania is nu in balbezit. Bania geeft een lange en hoge pass. Daar is Morsing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majewski draait met de bal, schiet en ... Markiet bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - SVZ 15:0

85e minuut.
Klungelig pakt Vati de bal. Vlaar rent richting de bal. Vlaar probeert naar een medespeler te passen. Sena is nu in balbezit. Sena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Blervacq is nu in balbezit. Blervacq passt de bal in één keer door. Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - SVZ 16:0

90e minuut.
Bugu geeft de bal voor. Inworp. Blervacq met de inworp. Bania geeft een hoge lob. Majewski krijgt zijn hoofd ertegen. Markiet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hulde 9%, SVZ 91%.
Hulde - SVZ 16:0
SVZ