Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DARIVA FischerZ21
This is the end Tactiek 433 a
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 30.8
adequate Schieten average
weak Passen adequate
weak Verdedigen average


6e minuut.
Mlikota geeft de bal voor. Cwelik rent richting de bal. Cwelik passt de bal zonder na te denken. Goedvolk is nu in balbezit. Goedvolk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Vonk verovert de bal door een tackle van achteren. Vonk geeft de bal voor. Kuijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuijs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DARIVA - FischerZ21 1:0

11e minuut.
Goedvolk verovert de bal door een tackle van achteren. Goedvolk passt de bal in één keer door. van der Wiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Demouge onderschept slim de pass. Demouge draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Petersen is nu in balbezit. Petersen passt de bal zonder na te denken. Kuijs kan de bal niet met de borst controleren. Petersen is nu in balbezit. Petersen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Petersen kan de bal niet met de borst controleren. Petersen probeert naar een medespeler te passen. Kuijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuijs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DARIVA - FischerZ21 2:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schouwstra komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DARIVA 44%, FischerZ21 56%.
DARIVA - FischerZ21 2:0

52e minuut.
Duut geeft een hoge lob. Mlikota is nu in balbezit. Mlikota geeft een hoge lob. Goedvolk is nu in balbezit. Goedvolk schiet op doel. Brobbey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Inworp. Lagarde komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Dytłow geeft een hoge lob. Schouwstra kopt de bal weg. Kuijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuijs haalt uit met een fantastische trap. Miljanić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DARIVA - FischerZ21 3:0

74e minuut.
Schouwstra probeert de bal aan de voet te houden. Goedvolk rent richting de bal. Met opzet legt Schouwstra zijn tegenspeler op de grond. Goedvolk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Goedvolk kan niet meer verder spelen. van `t Schip komt het veld opgelopen.

75e minuut.
van der Wiel geeft een lange en hoge pass. van Reenen rent richting de bal. van Reenen passt de bal in één keer door. Kuijs rent richting de bal. Kuijs schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Dytłow probeert naar een medespeler te passen. van `t Schip is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lok. Lok krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Lok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lok passt de bal in één keer door. Duut rent richting de bal. Kuijs onderschept slim de pass. Kuijs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DARIVA 48%, FischerZ21 52%.
DARIVA - FischerZ21 3:0