Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Feyenoord Rotterdam Jeffunited
4-3-3 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
33% Spel op eigen helft 67%
22 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
27.8 gemiddelde waardering 16.6
adequate Schieten poor
poor Passen poor
average Verdedigen hopeless


1e minuut.
Medgyesi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schilder zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ebicilio is nu in balbezit. Ebicilio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
van der Vaart geeft een hoge lob. Schilder rent richting de bal. Met opzet legt Ciemnota zijn tegenspeler op de grond. Ciemnota krijgt een gele kaart.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Egyed met een snelle inworp. van der Vaart is nu in balbezit. Tiecheng verovert de bal door een tackle van achteren. Tiecheng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Crivellari verovert de bal door een tackle van achteren. Crivellari geeft een lange en hoge pass. Kośmider is nu in balbezit. Kośmider draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Feyenoord Rotterdam - Jeffunited 1:0

24e minuut.
van der Vaart bereikt de bal nog maar net als eerste. Egyed onderschept slim de pass. Egyed speelt de bal door. Tiecheng rent richting de bal. Tiecheng draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
van der Vaart rent richting de bal. Ciemnota onderschept slim de pass. Ciemnota passt de bal in één keer door. Kośmider rent richting de bal. Kośmider haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
van Gendt verovert de bal door een tackle van achteren. Novo verovert de bal door een tackle van achteren. Novo geeft de bal voor. Csákány is nu in balbezit. Csákány haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ciemnota speelt de bal door. van der Vaart bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmider verovert de bal door een tackle van achteren. Csákány rent richting de bal. Csákány draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Egyed geeft een hoge lob. Nielssen rent richting de bal. Kośmider rent richting de bal. Kośmider draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert van der Meijde de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
van der Vaart geeft de bal voor. Ciemnota is nu in balbezit. Met opzet legt van Dieren zijn tegenspeler op de grond. van Dieren is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ciemnota raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ciemnota kan niet meer verder spelen. Soria komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Feyenoord Rotterdam 34%, Jeffunited 66%.
FC Feyenoord Rotterdam - Jeffunited 1:0

55e minuut.
Guapo geeft een lange en hoge pass. Kośmider is nu in balbezit. Kośmider geeft de bal voor. Tiecheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiecheng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Egyed is nu in balbezit. Egyed geeft een lange en hoge pass. Daar is Nielssen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiecheng is nu in balbezit. Tiecheng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Inworp. Soria met een snelle inworp. Novo rent richting de bal. Novo geeft de bal voor. Kośmider krijgt zijn hoofd ertegen. Distelbrink bokst de bal weg.

75e minuut.
Egyed speelt de bal door. Tiecheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiecheng probeert naar een medespeler te passen. Kośmider bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmider schiet op doel. Paal!

84e minuut.
Nielssen rent richting de bal. Csákány onderschept slim de pass. Csákány met een sublieme pass. Tiecheng is nu in balbezit. Tiecheng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Feyenoord Rotterdam 32%, Jeffunited 68%.
FC Feyenoord Rotterdam - Jeffunited 1:0