Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paletstars TheOnlyOnes!
proef Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
14% Spel op eigen helft 86%
50 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 21.2
solid Schieten average
very good Passen poor
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Peichinov onderschept slim de pass. Peichinov geeft een lange en hoge pass. Brinkman kopt de bal weg. Smith bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Orrason kopt de bal weg. Iordache heeft problemen om de bal te vangen. Iordache passt de bal met de wreef. Smith rent richting de bal. Smith haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Brinkman trapt de bal weg van het doel. Balihodžić kopt de bal weg. Vierklau is nu in balbezit. Smith verovert de bal door een tackle van achteren. Smith schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - TheOnlyOnes! 1:0

19e minuut.
Orrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrason probeert naar een medespeler te passen. Smith bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Orrason onderschept slim de pass. Orrason geeft de bal voor. Vierklau kan de bal niet met de borst controleren. Smith bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Łęczycki met de inworp. Orrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrason passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Peichinov de bal. Peichinov geeft een lange en hoge pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Balihodžić kopt de bal weg. Smith bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith passt de bal zonder na te denken. Daar is Iordache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iordache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - TheOnlyOnes! 2:0

32e minuut.
Peichinov rent richting de bal. Peichinov geeft een hoge lob. Orrason met een sublieme pass. Smith bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - TheOnlyOnes! 3:0

33e minuut.
Huisman rent richting de bal. Łęczycki onderschept slim de pass. Łęczycki probeert naar een medespeler te passen. Smith rent richting de bal. Smith haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Łęczycki heeft problemen om de bal te vangen. Łęczycki met een sublieme pass. Smith is nu in balbezit. Iordache is nu in balbezit. Iordache schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - TheOnlyOnes! 4:0

38e minuut.
Koopmans trapt de bal weg van het doel. Peichinov kopt de bal weg. Orrason speelt de bal door. Iordache bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordache schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Orrason speelt de bal door. Łęczycki rent richting de bal. Łęczycki met een sublieme pass. Smith is nu in balbezit. Smith draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Balihodžić is nu in balbezit. Balihodžić draait met de bal, schiet en ... Paal!

42e minuut.
Peichinov rent richting de bal. Peichinov geeft een lange en hoge pass. Daar is Corona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łęczycki is nu in balbezit. Łęczycki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Szweda kopt de bal weg. Klungelig pakt Boerebach de bal. Iordache rent richting de bal. Iordache schiet op doel. Koopmans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - TheOnlyOnes! 5:0

44e minuut.
Corona geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łęczycki met de inworp. Orrason geeft een hoge lob. Smith springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Balihodžić speelt de bal door. Iordache bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordache passt de bal met de wreef. Smith rent richting de bal. Smith draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paletstars 13%, TheOnlyOnes! 87%.
Paletstars - TheOnlyOnes! 5:0

46e minuut.
Reker probeert naar een medespeler te passen. Daar is Huisman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iordache onderschept slim de pass. Iordache schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Yoğurtçu passt de bal zonder na te denken. Łęczycki heeft problemen om de bal te vangen. Łęczycki geeft een lange en hoge pass. Smith is nu in balbezit. Smith haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - TheOnlyOnes! 6:0

54e minuut.
Boerebach is nu in balbezit. Orrason onderschept slim de pass. Orrason geeft een hoge lob. Smith is nu in balbezit. Smith draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - TheOnlyOnes! 7:0

55e minuut.
Iordache bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordache geeft een hoge lob. Smith bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith schiet op doel. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Orrason passt de bal in één keer door. Balihodžić heeft problemen om de bal te vangen. Balihodžić geeft een hoge lob. Smith is nu in balbezit. Smith schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - TheOnlyOnes! 8:0

60e minuut.
Reker passt de bal in één keer door. Yoğurtçu rent richting de bal. Yoğurtçu passt de bal met de wreef. Huisman bereikt de bal nog maar net als eerste. Huisman schiet op doel. Montenegro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Autreve rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
van der Meij neemt de hoekschop. Łęczycki rent richting de bal. Łęczycki passt de bal met de wreef. Iordache heeft problemen om de bal te vangen. Iordache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - TheOnlyOnes! 9:0

63e minuut.
Reker is nu in balbezit. Reker passt de bal zonder na te denken. Huisman controleert de bal met de borst. Iordache rent richting de bal. Iordache haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Doeltrap. Koopmans trapt de bal weg. Balihodžić kopt de bal weg. Klungelig pakt Smith de bal. Smith draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Łęczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łęczycki geeft een hoge lob. Daar is Smith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smith draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

70e minuut.
Orrason passt de bal in één keer door. Smith rent richting de bal. Brinkman rent richting de bal. Smith onderschept slim de pass. Smith haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Koopmans met een harde bal richting middenveld. Łęczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łęczycki passt de bal met de wreef. Iordache bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - TheOnlyOnes! 10:0

74e minuut.
Smith verovert de bal door een tackle van achteren. Smith speelt de bal door. Iordache rent richting de bal. Iordache haalt uit met een fantastische trap. Koopmans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - TheOnlyOnes! 11:0

78e minuut.
Corona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iordache bereikt de bal nog maar net als eerste. Boerebach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boerebach krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Peichinov zal de hoekschop nemen. Boerebach heeft problemen om de bal te vangen. Orrason is nu in balbezit. Orrason haalt uit met een fantastische trap. Koopmans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - TheOnlyOnes! 12:0

82e minuut.
Orrason rent richting de bal. Orrason passt de bal in één keer door. Iordache bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - TheOnlyOnes! 13:0

87e minuut.
Daar is Iordache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iordache passt de bal zonder na te denken. Smith bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith draait met de bal, schiet en ... Vierklau probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Peichinov neemt de hoekschop. Daar is Brinkman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szweda is nu in balbezit. Szweda geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paletstars 16%, TheOnlyOnes! 84%.
Paletstars - TheOnlyOnes! 13:0