Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Space star Aaldonk Utd
Iets nieuws Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 34.8
zeer goed Schieten zwak
solide Passen matig
goed Verdedigen matig


15e minuut.
Nurhuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurhuda geeft een lange en hoge pass. Allé bereikt de bal nog maar net als eerste. Allé haalt uit met een fantastische trap. Vlaar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Space star - Aaldonk Utd 1:0

27e minuut.
Firoud met een sublieme pass. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszubski begaat een overtreding. Kaszubski krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Noletto geeft een hoge lob. Firoud heeft problemen om de bal te vangen. Quispe rent richting de bal. Quispe geeft een lange en hoge pass. Allé krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Hrustanović geeft een hoge lob. Rogerio probeert de bal aan de voet te houden. Koch probeert naar een medespeler te passen. van Oostrum is nu in balbezit. van Oostrum haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Allé is nu in balbezit. Firoud legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Allé is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Noletto legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Vlaar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Space star - Aaldonk Utd 2:0

42e minuut.
Klungelig pakt Sandri de bal. Quispe geeft een lange en hoge pass. Daar is Hrustanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allé is nu in balbezit. Allé haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sandri bereikt de bal nog maar net als eerste. Noletto onderschept slim de pass. Noletto probeert naar een medespeler te passen. Allé is nu in balbezit. Allé schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Vlaar bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Space star 40%, Aaldonk Utd 60%.
Space star - Aaldonk Utd 2:0

55e minuut.
Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurhuda is nu in balbezit. Nurhuda met een sublieme pass. Kiremitçi is nu in balbezit. Kiremitçi geeft een lange en hoge pass. Vlaar bokst de bal weg.

74e minuut.
Daar is Koch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Emden verovert de bal door een tackle van achteren. van Emden met een sublieme pass. Noletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Noletto haalt uit met een fantastische trap. Vlaar bokst de bal weg.

80e minuut.
Beau speelt de bal door. van Gaal is nu in balbezit. Kiremitçi verovert de bal door een tackle van achteren. Kiremitçi geeft een hoge lob. Allé maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Space star - Aaldonk Utd 3:0

84e minuut.
Castro Soteldo trapt de bal weg van het doel. Noletto kopt de bal weg. Daar is Firoud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allé bereikt de bal nog maar net als eerste. Allé haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Vlaar trapt de bal weg van het doel. van Emden kopt de bal weg. Klungelig pakt Firoud de bal. Allé bereikt de bal nog maar net als eerste. Allé draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Sandri passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kaszubski de bal. Kaszubski passt de bal zonder na te denken. Quispe is nu in balbezit. Quispe geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Allé bereikt de bal nog maar net als eerste. Allé draait met de bal, schiet en ... Vlaar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Space star 39%, Aaldonk Utd 61%.
Space star - Aaldonk Utd 3:0