Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AXLnaarvoren! Space star
Normal Tactiek Iets nieuws
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 40.4
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kiremitçi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Quispe is nu in balbezit. Quispe haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Nurhuda passt de bal met de wreef. Olsman rent richting de bal. Prins is nu in balbezit. Olsman onderschept slim de pass. Olsman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Kohn speelt de bal door. Jeannette is nu in balbezit. Lodewijks onderschept slim de pass. Lodewijks haalt uit met een fantastische trap. Castro Soteldo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AXLnaarvoren! - Space star 1:0

19e minuut.
Inworp. Lotsij met een snelle inworp. Vreman speelt de bal door. Lodewijks bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodewijks draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Lotsij bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiremitçi verovert de bal door een tackle van achteren. Kiremitçi probeert naar een medespeler te passen. van Niel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Niel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kiremitçi geeft een hoge lob. Daar is de Kom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olsman bereikt de bal nog maar net als eerste. Olsman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AXLnaarvoren! - Space star 1:1

34e minuut.
Koopmans geeft een lange en hoge pass. Jeannette rent richting de bal. Lodewijks onderschept slim de pass. Lodewijks schiet op doel. Castro Soteldo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AXLnaarvoren! - Space star 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AXLnaarvoren! 69%, Space star 31%.
AXLnaarvoren! - Space star 2:1

88e minuut.
Daar is Quispe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quispe geeft een hoge lob. Klungelig pakt de Kom de bal. Olsman bereikt de bal nog maar net als eerste. Olsman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AXLnaarvoren! - Space star 2:2

90e minuut.
Daar is Quispe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quispe geeft een hoge lob. de Kom kopt de bal weg. Kiremitçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiremitçi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AXLnaarvoren! 73%, Space star 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AXLnaarvoren! - Space star 2:2