Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Baas Goodtimes FC
Normal Tactiek 442
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 26.3
weak Schieten weak
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Vink rent richting de bal. Vink geeft de bal voor. Daar is Maher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Libregts bereikt de bal nog maar net als eerste. Libregts draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
van Bronckhorst rent richting de bal. van Bronckhorst speelt de bal door. Libregts rent richting de bal. Libregts draait met de bal, schiet en ... de Winter probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Vink is nu in balbezit. Nelisse geeft een lange en hoge pass. Ljuta speelt de bal door. Libregts rent richting de bal. Libregts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
de Winter speelt de bal door. Seuntjens geeft een hoge lob. van Bronckhorst kopt de bal weg. Ljuta is nu in balbezit. Ljuta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Nelisse bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelisse geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Maher de bal onder controle te krijgen. Libregts bereikt de bal nog maar net als eerste. Libregts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Baas - Goodtimes FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Baas 82%, Goodtimes FC 18%.
AFC Baas - Goodtimes FC 0:1

58e minuut.
Libregts passt de bal in één keer door. van Bronckhorst rent richting de bal. Ljuta is nu in balbezit. Ljuta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Baas - Goodtimes FC 0:2

64e minuut.
Daar is Ljuta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ljuta probeert naar een medespeler te passen. Libregts bereikt de bal nog maar net als eerste. van Bronckhorst is nu in balbezit. van Bronckhorst schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Maher verovert de bal door een tackle van achteren. Maher geeft de bal voor. Sleegers is nu in balbezit. de Kok onderschept slim de pass. de Kok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ljuta is nu in balbezit. Ljuta speelt de bal door. van Bronckhorst bereikt de bal nog maar net als eerste. van Bronckhorst haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Baas - Goodtimes FC 0:3

84e minuut.
Ebbinge met een harde bal richting middenveld. Seuntjens is nu in balbezit. Seuntjens geeft de bal voor. van Bronckhorst rent richting de bal. van Bronckhorst haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Blom geeft een lange en hoge pass. Inworp. Seuntjens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Libregts controleert de bal met de borst. Libregts geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Baas 64%, Goodtimes FC 36%.
AFC Baas - Goodtimes FC 0:3