Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duitsland2 Alles is voor Bassie
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Wolff passt de bal zonder na te denken. van Mol rent richting de bal. Möring begaat een overtreding. Möring krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Brens probeert de bal aan de voet te houden. Elia met een sublieme pass. Babangida rent richting de bal. Wolff verovert de bal door een tackle van achteren. Wolff draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Wolff is nu in balbezit. Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolff onderschept slim de pass. Wolff haalt uit met een fantastische trap. de Vilhena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Duitsland2 - Alles is voor Bassie 1:0

13e minuut.
Keijzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Keijzer passt de bal zonder na te denken. Brens bereikt de bal nog maar net als eerste. Keijzer rent richting de bal. Keijzer draait met de bal, schiet en ... de Vilhena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Wolff bereikt de bal nog maar net als eerste. Keijzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Keijzer draait met de bal, schiet en ... de Vilhena maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Muyters de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Duitsland2 - Alles is voor Bassie 2:0

22e minuut.
Velthuizen speelt de bal door. Elia met een sublieme pass. Wolff rent richting de bal. Keijzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Keijzer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
van Mol passt de bal zonder na te denken. Geelhuizen rent richting de bal. Elia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Geelhuizen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

35e minuut.
Keijzer verovert de bal door een tackle van achteren. Keijzer passt de bal zonder na te denken. Kieft rent richting de bal. Kieft schiet op doel. Sturing probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Duitsland2 - Alles is voor Bassie 2:1

41e minuut.
Keijzer probeert naar een medespeler te passen. Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Keijzer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Keijzer krijgt een gele kaart. Babangida raakt geblesseerd tijdens het duel. Babangida zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Choufoer rent richting de bal. Kieft verovert de bal door een tackle van achteren. Kieft schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duitsland2 31%, Alles is voor Bassie 69%.
Duitsland2 - Alles is voor Bassie 2:1

49e minuut.
Geelhuizen passt de bal in één keer door. Daar is Kieft, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kieft draait met de bal, schiet en ... Meijers is nu in balbezit. Meijers geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Keijzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida verovert de bal door een tackle van achteren. Babangida speelt de bal door. Meijers rent richting de bal. Meijers geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Elia rent richting de bal. Elia geeft een lange en hoge pass. Brens heeft problemen om de bal te vangen. Keijzer rent richting de bal. Keijzer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Geelhuizen is nu in balbezit. van der Laan is nu in balbezit. van der Laan probeert naar een medespeler te passen. Wolff rent richting de bal. Wolff draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Rutten rent richting de bal. van Mol onderschept slim de pass. van Mol passt de bal zonder na te denken. Kieft bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieft draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duitsland2 44%, Alles is voor Bassie 56%.
Duitsland2 - Alles is voor Bassie 2:1