Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fourteen vev
JG433 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 41.9
weak Schieten good
weak Passen solid
weak Verdedigen average


2e minuut.
Bucher geeft een hoge lob. Inworp. Terra met de inworp. Vincenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincenzi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Driver kopt de bal weg. Otazú bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gleenewinkel. Gleenewinkel krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas met een sublieme pass. Terra speelt de bal door. Driver is nu in balbezit. Driver schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Driver speelt de bal door. Klungelig pakt Vincenzi de bal. Driver is nu in balbezit. Vincenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincenzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bucher met een sublieme pass. Platje is nu in balbezit. Platje met een sublieme pass. Yolçuyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yolçuyev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bucher rent richting de bal. Terra verovert de bal door een tackle van achteren. Hałgas speelt de bal door. Klungelig pakt Driver de bal. Driver draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fourteen 67%, vev 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fourteen - vev 0:0

49e minuut.
Ciapek kopt de bal weg. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas met een sublieme pass. Driver is nu in balbezit. Driver schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ciapek passt de bal in één keer door. Gleenewinkel rent richting de bal. Vincenzi verovert de bal door een tackle van achteren. Driver rent richting de bal. Driver schiet op doel. van Doorn bokst de bal weg.

60e minuut.
Ciapek verovert de bal door een tackle van achteren. Ciapek passt de bal met de wreef. Terra bereikt de bal nog maar net als eerste. Terra draait met de bal, schiet en ... van Doorn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fourteen - vev 0:1

62e minuut.
Bucher is nu in balbezit. Vincenzi verovert de bal door een tackle van achteren. Driver bereikt de bal nog maar net als eerste. Driver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fourteen - vev 0:2

68e minuut.
Cingler geeft de bal voor. Bitter kopt de bal weg. Hałgas heeft problemen om de bal te vangen. Bucher is nu in balbezit. Bucher haalt uit met een fantastische trap. Cárdenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kimpembé is nu in balbezit. Yolçuyev rent richting de bal. Kimpembé speelt de bal door. Yolçuyev is nu in balbezit. Yolçuyev draait met de bal, schiet en ... Cárdenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Zwirkowski de bal. Cárdenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zwirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwirkowski geeft een hoge lob. Bitter kopt de bal weg. Ciapek probeert de bal aan de voet te houden. Kimpembé met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitter geeft de bal voor. Ciapek kopt de bal weg. Driver bereikt de bal nog maar net als eerste. Driver draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. van Doorn bokst de bal weg.

86e minuut.
Ciapek rent richting de bal. Bucher geeft een hoge lob. Zwirkowski onderschept slim de pass. Turpijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Turpijn geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Hałgas rent richting de bal. Bucher onderschept slim de pass. Vincenzi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Driver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Driver draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fourteen 62%, vev 38%.
Fourteen - vev 0:2
vev