Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Broccoli Army The Victorians
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 38.7
poor Schieten good
poor Passen poor
weak Verdedigen adequate


10e minuut.
Hon To rent richting de bal. Wibaut verovert de bal door een tackle van achteren. Wibaut probeert naar een medespeler te passen. Daar is Canosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canosa haalt uit met een fantastische trap. Yip Tat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuncze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gazda geeft een lange en hoge pass. Canosa rent richting de bal. Canosa draait met de bal, schiet en ... Yip Tat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Canosa passt de bal zonder na te denken. Gazda is nu in balbezit. Yaw maakt een afschuwelijke overtreding. Yaw krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Gazda rent richting de bal. Gazda passt de bal met de wreef. Canosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Canosa draait met de bal, schiet en ... Yip Tat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Broccoli Army - The Victorians 0:1

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Tak Him de bal onder controle te krijgen. Gazda rent richting de bal. Gazda passt de bal zonder na te denken. Canosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Canosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Broccoli Army - The Victorians 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Broccoli Army 73%, The Victorians 27%.
Broccoli Army - The Victorians 0:2

49e minuut.
Wibaut geeft de bal voor. Kuncze rent richting de bal. Kuncze passt de bal in één keer door. Canosa is nu in balbezit. Canosa haalt uit met een fantastische trap. Paal! Yip Tat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Broccoli Army - The Victorians 0:3

51e minuut.
Wibaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Wibaut geeft de bal voor. Tak Him rent richting de bal. Tsz Kin rent richting de bal. Tsz Kin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Tak Him probeert de bal met de borst te controleren. Gazda is nu in balbezit. Tak Him tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tak Him krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Hernández met een sublieme pass. Kuncze rent richting de bal. Kuncze met een sublieme pass. Gazda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Daar is Tak Him, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Nik Cob rent richting de bal. bin Nik Cob geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Koenig de bal. Koenig draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Hong Ming geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuncze met een snelle inworp. Gazda rent richting de bal. Gazda geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Broccoli Army - The Victorians 0:4

76e minuut.
Stanin speelt de bal door. Gazda is nu in balbezit. Gazda probeert naar een medespeler te passen. Canosa is nu in balbezit. Canosa draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Broccoli Army - The Victorians 0:5

83e minuut.
Yaw passt de bal zonder na te denken. Wibaut probeert naar een medespeler te passen. Canosa rent richting de bal. Canosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Broccoli Army - The Victorians 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Broccoli Army 56%, The Victorians 44%.
Broccoli Army - The Victorians 0:6