Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alles is voor Bassie Cakeshroom FC
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Velthuizen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yildirim verovert de bal door een tackle van achteren. Yildirim speelt de bal door. Valckx rent richting de bal. Valckx haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
van Mol probeert naar een medespeler te passen. Yildirim rent richting de bal. Brens is nu in balbezit. Brens geeft een lange en hoge pass. Bijl kopt de bal weg. Fischer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Valckx verovert de bal door een tackle van achteren. Valckx geeft de bal voor. Tap is nu in balbezit. Tap haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Dest kopt de bal weg. Veldwijk kan de bal niet met de borst controleren. Veldwijk geeft een hoge lob. Verhoeven bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhoeven draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Tap speelt de bal door. Dest is nu in balbezit. Dest passt de bal in één keer door. Valckx rent richting de bal. Valckx schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Babangida rent richting de bal. Valckx onderschept slim de pass. Yildirim is nu in balbezit. Valckx is nu in balbezit. Valckx draait met de bal, schiet en ... de Vilhena bokst de bal weg.

21e minuut.
Geelhuizen rent richting de bal. Verhoeven speelt de bal door. Kieft rent richting de bal. Geelhuizen bereikt de bal nog maar net als eerste. Geelhuizen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Chery kopt de bal weg. Geelhuizen rent richting de bal. Geelhuizen passt de bal met de wreef. Kieft bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieft haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Reker is nu in balbezit. Yildirim onderschept slim de pass. Yildirim speelt de bal door. Valckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Valckx haalt uit met een fantastische trap. de Vilhena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Zenden speelt de bal door. Babangida is nu in balbezit. Veldwijk onderschept slim de pass. Yildirim is nu in balbezit. Yildirim geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Reker geeft een lange en hoge pass. van Mol heeft problemen om de bal te vangen. van Mol probeert naar een medespeler te passen. Kieft bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieft draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alles is voor Bassie 59%, Cakeshroom FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alles is voor Bassie - Cakeshroom FC 0:0

74e minuut.
Zenden bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieft verovert de bal door een tackle van achteren. Kieft probeert naar een medespeler te passen. Geelhuizen rent richting de bal. Geelhuizen schiet op doel. Fischer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Geelhuizen rent richting de bal. Geelhuizen geeft een lange en hoge pass. Fischer speelt de bal door. Yildirim is nu in balbezit. Yildirim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
de Vilhena met een harde bal richting middenveld. Verhoeven kopt de bal weg. Valckx probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yildirim rent richting de bal. Yildirim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alles is voor Bassie 54%, Cakeshroom FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alles is voor Bassie - Cakeshroom FC 0:0