Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Victorians Fourteen
Normal Tactiek JG433
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
20 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 27.6
adequate Schieten weak
poor Passen weak
average Verdedigen weak


6e minuut.
Turpijn rent richting de bal. Kuncze verovert de bal door een tackle van achteren. Kuncze passt de bal in één keer door. Gazda is nu in balbezit. Gazda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Gleenewinkel de bal. Kuncze is nu in balbezit. Kuncze geeft een hoge lob. Canosa is nu in balbezit. Canosa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Stanin kopt de bal weg. Peltzer heeft problemen om de bal te vangen. Gazda bereikt de bal nog maar net als eerste. Canosa is nu in balbezit. Canosa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Victorians - Fourteen 1:0

10e minuut.
Daar is Gleenewinkel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gazda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazda passt de bal zonder na te denken. Canosa rent richting de bal. Canosa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bitter geeft een lange en hoge pass. Gazda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trung Hiếu speelt de bal door. Klungelig pakt Canosa de bal. Canosa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Koenig probeert naar een medespeler te passen. Canosa rent richting de bal. Canosa draait met de bal, schiet en ... van Doorn maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Gleenewinkel verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
The Victorians - Fourteen 2:0

35e minuut.
van Doorn met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Trung Hiếu de bal. Stanin probeert naar een medespeler te passen. Koenig bereikt de bal nog maar net als eerste. Koenig geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Victorians 30%, Fourteen 70%.
The Victorians - Fourteen 2:0

49e minuut.
Peltzer probeert naar een medespeler te passen. Gazda is nu in balbezit. Gazda passt de bal met de wreef. Canosa rent richting de bal. Canosa draait met de bal, schiet en ... van Doorn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Stanin probeert naar een medespeler te passen. Bucher is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gazda. Gazda krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Trung Hiếu verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Hiếu met een sublieme pass. Canosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Canosa haalt uit met een fantastische trap. van Doorn probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Gazda is nu in balbezit. Gazda passt de bal in één keer door. Bitter rent richting de bal. Canosa verovert de bal door een tackle van achteren. Canosa haalt uit met een fantastische trap. van Doorn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Kuncze geeft de bal voor. Canosa rent richting de bal. Canosa geeft een lange en hoge pass. Gazda rent richting de bal. Gazda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Peltzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazda onderschept slim de pass. Gazda passt de bal zonder na te denken. Canosa probeert de bal aan de voet te houden. Koenig geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Stanin met een sublieme pass. Bitter rent richting de bal. Canosa onderschept slim de pass. Canosa haalt uit met een fantastische trap. van Doorn probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Koenig met de inworp. Stanin geeft de bal voor. Kuncze probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Canosa is nu in balbezit. Canosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Victorians - Fourteen 3:0

88e minuut.
Stanin probeert naar een medespeler te passen. Wibaut probeert naar een medespeler te passen. Peltzer is nu in balbezit. Canosa verovert de bal door een tackle van achteren. Canosa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Victorians 23%, Fourteen 77%.
The Victorians - Fourteen 3:0