Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vev Broccoli Army
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 23.1
solid Schieten poor
solid Passen poor
average Verdedigen weak


7e minuut.
Matthew On Wing kopt de bal weg. Daar is Vincenzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tak Him rent richting de bal. Vincenzi onderschept slim de pass. Vincenzi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Tak Him bereikt de bal nog maar net als eerste. Otazú onderschept slim de pass. Otazú speelt de bal door. Driver heeft problemen om de bal te vangen. Driver schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Yip Tat speelt de bal door. Tak Him heeft problemen om de bal te vangen. Vincenzi rent richting de bal. Driver is nu in balbezit. Driver schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Terra bereikt de bal nog maar net als eerste. Terra geeft de bal voor. Daar is Driver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vincenzi rent richting de bal. Vincenzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Doeltrap. Yip Tat met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Yaw de bal. Vincenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincenzi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Klungelig pakt Moore de bal. Moore met een sublieme pass. Hałgas probeert naar een medespeler te passen. Driver rent richting de bal. Driver schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - Broccoli Army 1:0

28e minuut.
Domingos kopt de bal weg. Daar is Chor Fung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terra rent richting de bal. Terra geeft een hoge lob. Kai Chung kopt de bal weg. Yip Tat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Driver probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ciapek passt de bal met de wreef. Vincenzi is nu in balbezit. Vincenzi passt de bal in één keer door. Driver rent richting de bal. Driver schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - Broccoli Army 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vev 28%, Broccoli Army 72%.
vev - Broccoli Army 2:0

73e minuut.
Otazú met een sublieme pass. Vincenzi heeft problemen om de bal te vangen. Vincenzi passt de bal zonder na te denken. Driver is nu in balbezit. Driver draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vev 36%, Broccoli Army 64%.
vev - Broccoli Army 2:0
vev