Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cakeshroom FC Duitsland2
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Keijzer onderschept slim de pass. Keijzer met een sublieme pass. Bijl met een sublieme pass. Wolff is nu in balbezit. Wolff schiet op doel. Fischer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Verhoeven probeert naar een medespeler te passen. Valckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Choufoer zijn tegenspeler op de grond. Choufoer krijgt een gele kaart. Valckx is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Yildirim neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
van der Laan passt de bal zonder na te denken. Yildirim rent richting de bal. Yildirim passt de bal met de wreef. Valckx rent richting de bal. Valckx draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cakeshroom FC 53%, Duitsland2 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cakeshroom FC - Duitsland2 0:0

70e minuut.
Tap rent richting de bal. Deijkers onderschept slim de pass. Deijkers geeft een lange en hoge pass. Wolff is nu in balbezit. Wolff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cakeshroom FC - Duitsland2 0:1

83e minuut.
Dest is nu in balbezit. Dest probeert naar een medespeler te passen. Valckx rent richting de bal. Yildirim rent richting de bal. Yildirim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cakeshroom FC 56%, Duitsland2 44%.
Cakeshroom FC - Duitsland2 0:1