Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prutsers Cakeshroom FC
1 buiten Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 20.3
solid Schieten weak
good Passen weak
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Karatanchev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mirchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirchev speelt de bal door. Klungelig pakt Cabbar de bal. Cabbar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Karatanchev geeft de bal voor. Zenden rent richting de bal. Kubadinski onderschept slim de pass. Kubadinski geeft de bal voor. Cabbar maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kubadinski rent richting de bal. Kubadinski passt de bal met de wreef. Daar is Bijl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabbar is nu in balbezit. Cabbar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Dest controleert de bal met de borst. Mirchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirchev passt de bal in één keer door. Cabbar rent richting de bal. Cabbar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Kubadinski onderschept slim de pass. van Zwam geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Karatanchev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kubadinski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Fischer trapt de bal weg. Žerjal geeft de bal voor. van Zwam rent richting de bal. Kubadinski onderschept slim de pass. Kubadinski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Chery kopt de bal weg. Verhoeven kan de bal niet met de borst controleren. Mirchev speelt de bal door. Kubadinski is nu in balbezit. Kubadinski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kalyta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kolder komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prutsers 44%, Cakeshroom FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Prutsers - Cakeshroom FC 0:0

48e minuut.
Karatanchev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Žerjal rent richting de bal. Žerjal met een sublieme pass. Kubadinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubadinski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Talisman met de inworp. Žerjal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yildirim schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yildirim krijgt een gele kaart. Žerjal roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Žerjal kan niet meer verder spelen. Seguin komt het veld opgelopen. Talisman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cabbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabbar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kubadinski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička passt de bal met de wreef. Kubadinski heeft problemen om de bal te vangen. Kubadinski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Seguin verovert de bal door een tackle van achteren. Seguin geeft een hoge lob. Cabbar is nu in balbezit. Cabbar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutsers - Cakeshroom FC 1:0

61e minuut.
Cabbar heeft problemen om de bal te vangen. Dest rent richting de bal. Mirchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubadinski rent richting de bal. Kubadinski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Daar is Karatanchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička met een sublieme pass. Cabbar is nu in balbezit. Cabbar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Mirchev geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bijl de bal onder controle te krijgen. Kubadinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubadinski schiet op doel. Fischer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

68e minuut.
Karatanchev rent richting de bal. Karatanchev met een sublieme pass. Kubadinski is nu in balbezit. Kubadinski schiet op doel. Fischer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Bijl geeft een hoge lob. Inworp. Karatanchev met een snelle inworp. Cabbar rent richting de bal. Cabbar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Chery geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karatanchev met een snelle inworp. Mirchev rent richting de bal. Mirchev geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prutsers 27%, Cakeshroom FC 73%.
Prutsers - Cakeshroom FC 1:0