Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
justforfun2 The Victorians
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 36.1
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen average


15e minuut.
Kuncze speelt de bal door. Blokker is nu in balbezit. Canosa onderschept slim de pass. Canosa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Körver de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Adelaar probeert de bal met de borst te controleren. Wibaut rent richting de bal. Wibaut geeft een hoge lob. Canosa is nu in balbezit. Canosa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
justforfun2 - The Victorians 0:1

32e minuut.
Wibaut geeft een lange en hoge pass. van Rijswijk heeft problemen om de bal te vangen. Canosa begaat een overtreding. Canosa krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Adelaar is nu in balbezit. Wibaut onderschept slim de pass. Wibaut geeft een lange en hoge pass. Canosa is nu in balbezit. Canosa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
justforfun2 - The Victorians 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: justforfun2 70%, The Victorians 30%.
justforfun2 - The Victorians 0:2

63e minuut.
van Rijswijk probeert naar een medespeler te passen. Stanin met een sublieme pass. Trung Hiếu speelt de bal door. Canosa is nu in balbezit. Canosa haalt uit met een fantastische trap. Vermaelen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Canosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canosa draait met de bal, schiet en ... Vermaelen bokst de bal weg.

65e minuut.
Wibaut is nu in balbezit. Wibaut geeft een hoge lob. Canosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Canosa schiet op doel. Vermaelen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
justforfun2 - The Victorians 0:3

67e minuut.
Körver met een sublieme pass. Kuncze geeft de bal voor. Canosa is nu in balbezit. Canosa haalt uit met een fantastische trap. Vermaelen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Kuncze geeft de bal voor. Lubse heeft problemen om de bal te vangen. Trung Hiếu is nu in balbezit. Trung Hiếu geeft een lange en hoge pass. Vermaelen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
justforfun2 - The Victorians 0:4

69e minuut.
Stanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanin probeert naar een medespeler te passen. Koenig speelt de bal door. Canosa rent richting de bal. Canosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
justforfun2 - The Victorians 0:5

77e minuut.
Koenig met de inworp. Blokker bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gazda krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Adelaar heeft problemen om de bal te vangen. Wibaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Wibaut geeft de bal voor. Canosa kan de bal niet met de borst controleren. Canosa schiet op doel. Vermaelen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: justforfun2 81%, The Victorians 19%.
justforfun2 - The Victorians 0:5