Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Victorians Sparta Plato
Normal Tactiek 532
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 23.5
adequate Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Hernández met een sublieme pass. Kuncze rent richting de bal. Kuncze met een sublieme pass. Canosa is nu in balbezit. Canosa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Stanin passt de bal in één keer door. Koenig speelt de bal door. Canosa rent richting de bal. Daar is Canosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Victorians - Sparta Plato 1:0

15e minuut.
Castelen is nu in balbezit. Gazda onderschept slim de pass. Gazda probeert naar een medespeler te passen. Canosa is nu in balbezit. Canosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Breukers onderschept slim de pass. Kuncze rent richting de bal. Kuncze met een sublieme pass. Canosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Canosa haalt uit met een fantastische trap. Stichting bokst de bal weg. Paal!

36e minuut.
Gazda speelt de bal door. Hernández rent richting de bal. Hernández passt de bal met de wreef. Canosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Canosa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Canosa rent richting de bal. Canosa draait met de bal, schiet en ... Stichting verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Victorians 40%, Sparta Plato 60%.
The Victorians - Sparta Plato 1:0

46e minuut.
Castelen rent richting de bal. Canosa verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Canosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canosa schiet op doel. Stichting werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Victorians - Sparta Plato 2:0

52e minuut.
Bergholtz met een harde bal richting middenveld. Trung Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hiếu passt de bal in één keer door. Canosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Canosa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kuncze neemt de hoekschop. Stanin is nu in balbezit. Stanin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Canosa de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Victorians - Sparta Plato 3:0

89e minuut.
Koenig rent richting de bal. Koenig passt de bal zonder na te denken. Canosa rent richting de bal. Canosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Victorians - Sparta Plato 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Victorians 43%, Sparta Plato 57%.
The Victorians - Sparta Plato 4:0