Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alles is voor Bassie Fourteen
Normal Tactiek JG433
37% Balbezit 63%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 27.7
weak Schieten average
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Kimpembé rent richting de bal. Turpijn is nu in balbezit. Kimpembé speelt de bal door. Yolçuyev is nu in balbezit. Yolçuyev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
van der Haar is nu in balbezit. Platje onderschept slim de pass. Platje passt de bal met de wreef. Yolçuyev is nu in balbezit. Yolçuyev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Turpijn kopt de bal weg. Klungelig pakt Babangida de bal. Platje rent richting de bal. Yolçuyev is nu in balbezit. Yolçuyev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
van der Haar geeft een hoge lob. Inworp. Peltzer met de inworp. Platje is nu in balbezit. Platje geeft de bal voor. de Vilhena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yolçuyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yolçuyev schiet op doel. Reker verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Alles is voor Bassie - Fourteen 0:1

22e minuut.
Peltzer verovert de bal door een tackle van achteren. Peltzer geeft een lange en hoge pass. Yolçuyev heeft problemen om de bal te vangen. Platje is nu in balbezit. Platje haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Turpijn verovert de bal door een tackle van achteren. Turpijn passt de bal in één keer door. Yolçuyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yolçuyev draait met de bal, schiet en ... Reker probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Turpijn geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Yolçuyev de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alles is voor Bassie - Fourteen 0:2

29e minuut.
Brens geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van der Meyde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Platje rent richting de bal. Platje geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Alles is voor Bassie - Fourteen 0:3

32e minuut.
Kimpembé rent richting de bal. Kimpembé draait met de bal, schiet en ... Platje is nu in balbezit. Platje geeft de bal voor. Klungelig pakt Muyters de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Yolçuyev schiet op doel. Muyters kopt de bal weg. Kimpembé bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimpembé schiet op doel. de Vilhena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alles is voor Bassie - Fourteen 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alles is voor Bassie 79%, Fourteen 21%.
Alles is voor Bassie - Fourteen 0:4

52e minuut.
van der Haar onderschept slim de pass. Bucher onderschept slim de pass. Platje is nu in balbezit. Platje draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Reker de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Reker probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Turpijn neemt de hoekschop. Daar is Babangida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucher geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Platje rent richting de bal. Platje geeft de bal voor. Klungelig pakt Kimpembé de bal. Yolçuyev is nu in balbezit. Yolçuyev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Inworp. van der Meyde met de inworp. Daar is Platje, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucher is nu in balbezit. Platje geeft een lange en hoge pass. de Vilhena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yolçuyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yolçuyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alles is voor Bassie - Fourteen 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alles is voor Bassie 60%, Fourteen 40%.
Alles is voor Bassie - Fourteen 0:5