Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fourteen Alles is voor Bassie
JG433 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Geelhuizen onderschept slim de pass. Geelhuizen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Klops de bal. Kieft is nu in balbezit. Kieft draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fourteen - Alles is voor Bassie 0:1

6e minuut.
Giampaolo is nu in balbezit. Giampaolo geeft een hoge lob. Daar is Kimpembé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mărăşescu rent richting de bal. Mărăşescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Yolçuyev rent richting de bal. Yolçuyev passt de bal met de wreef. Giampaolo rent richting de bal. Giampaolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fourteen - Alles is voor Bassie 1:1

14e minuut.
Ignaczak rent richting de bal. Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ignaczak. Ignaczak krijgt een gele kaart.

15e minuut.
van Doorn met een harde bal richting middenveld. Kimpembé kopt de bal weg. Reker bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăşescu onderschept slim de pass. Mărăşescu schiet op doel. De bal raakt de paal. de Vilhena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Velthuizen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piatti met een snelle inworp. Kimpembé heeft problemen om de bal te vangen. Kimpembé haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fourteen 34%, Alles is voor Bassie 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fourteen - Alles is voor Bassie 1:1

52e minuut.
Cercato passt de bal met de wreef. Reker is nu in balbezit. Mărăşescu begaat een overtreding. Reker moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Reker kan niet meer verder spelen. Cornelisse komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Babangida passt de bal in één keer door. Brens rent richting de bal. Brens met een sublieme pass. Kieft bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieft draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Yolçuyev probeert naar een medespeler te passen. Mărăşescu rent richting de bal. Brens bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăşescu onderschept slim de pass. Mărăşescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Cercato probeert naar een medespeler te passen. Piatti rent richting de bal. Piatti probeert naar een medespeler te passen. Mărăşescu is nu in balbezit. Mărăşescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Kimpembé probeert de bal aan de voet te houden. Velthuizen is nu in balbezit. Kimpembé verovert de bal door een tackle van achteren. Kimpembé haalt uit met een fantastische trap. Cornelisse probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Vilhena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Klops geeft een hoge lob. Cercato heeft problemen om de bal te vangen. van Mol bereikt de bal nog maar net als eerste. van Mol geeft een lange en hoge pass. Klops heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fourteen 42%, Alles is voor Bassie 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fourteen - Alles is voor Bassie 1:1