Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Broccoli Army Prutsers
Normal Tactiek 1 buiten
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 38.5
weak Schieten good
weak Passen adequate
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Seguin geeft een hoge lob. Carmitru rent richting de bal. Mirchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirchev draait met de bal, schiet en ... Yip Tat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Broccoli Army - Prutsers 0:1

13e minuut.
Seguin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moore met een snelle inworp. Tsz Kin rent richting de bal. Tsz Kin schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Tsz Kin rent richting de bal. Seguin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tsz Kin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tsz Kin zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Broccoli Army - Prutsers 1:1

23e minuut.
Di Minenna geeft een hoge lob. Domingos controleert de bal met de borst. Kubadinski is nu in balbezit. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tsz Kin rent richting de bal. Di Minenna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Kin verovert de bal door een tackle van achteren. Tsz Kin haalt uit met een fantastische trap. Baláž werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Broccoli Army - Prutsers 2:1

43e minuut.
Kai Chung geeft de bal voor. Di Minenna kan de bal niet met de borst controleren. Matthew On Wing tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Di Minenna wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Di Minenna kan niet meer verder spelen. Talisman komt het veld opgelopen. Sobotka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kai Chung kopt de bal weg. Mirchev speelt de bal door. Kubadinski is nu in balbezit. Kubadinski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Broccoli Army 37%, Prutsers 63%.
Broccoli Army - Prutsers 2:1

59e minuut.
Hodkovička verovert de bal door een tackle van achteren. Hodkovička geeft de bal voor. Kai Chung onderschept slim de pass. Kubadinski is nu in balbezit. Kubadinski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Yaw heeft problemen om de bal te vangen. Hodkovička is nu in balbezit. Mirchev speelt de bal door. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru draait met de bal, schiet en ... Yip Tat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Broccoli Army - Prutsers 2:2

64e minuut.
Hodkovička geeft de bal voor. Hong Ming probeert de bal met de borst te controleren. Kubadinski is nu in balbezit. Kubadinski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Domingos verovert de bal door een tackle van achteren. Mirchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirchev passt de bal in één keer door. Kubadinski is nu in balbezit. Kubadinski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Moore is nu in balbezit. Moore met een sublieme pass. Klungelig pakt Raneri de bal. Tsz Kin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Kin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Artero onderschept slim de pass. Artero met een sublieme pass. Klungelig pakt Carmitru de bal. Carmitru haalt uit met een fantastische trap. Yip Tat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Broccoli Army - Prutsers 2:3

83e minuut.
Carmitru is nu in balbezit. Mirchev met een sublieme pass. Kubadinski rent richting de bal. Kubadinski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Broccoli Army - Prutsers 2:4

86e minuut.
Talisman rent richting de bal. Talisman passt de bal zonder na te denken. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru draait met de bal, schiet en ... Domingos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Broccoli Army 68%, Prutsers 32%.
Broccoli Army - Prutsers 2:4