Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cakeshroom FC The Victorians
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 37.5
weak Schieten adequate
poor Passen poor
poor Verdedigen average


5e minuut.
Verhoeven is nu in balbezit. Trung Hiếu rent richting de bal. Trung Hiếu passt de bal in één keer door. Canosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Canosa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Zenden geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuncze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gazda heeft problemen om de bal te vangen. Gazda schiet op doel. Fischer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Trung Hiếu onderschept slim de pass. Trung Hiếu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gazda de bal. Gazda haalt uit met een fantastische trap. Fischer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cakeshroom FC - The Victorians 0:1

16e minuut.
Chery is nu in balbezit. Koenig onderschept slim de pass. Koenig probeert naar een medespeler te passen. Canosa rent richting de bal. Canosa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Trung Hiếu kopt de bal weg. Kuncze is nu in balbezit. Kuncze speelt de bal door. Gazda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Trung Hiếu onderschept slim de pass. Trung Hiếu met een sublieme pass. Wibaut probeert naar een medespeler te passen. Daar is Canosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canosa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Fischer trapt de bal weg van het doel. Trung Hiếu kopt de bal weg. Daar is Dest, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gazda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cakeshroom FC - The Victorians 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cakeshroom FC 85%, The Victorians 15%.
Cakeshroom FC - The Victorians 0:2

47e minuut.
Kuncze geeft een hoge lob. Dest kopt de bal weg. Stanin met een sublieme pass. Gazda heeft problemen om de bal te vangen. Gazda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Trung Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hiếu met een sublieme pass. Canosa is nu in balbezit. Canosa schiet op doel. van Zwam probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cakeshroom FC - The Victorians 0:3

55e minuut.
Stanin rent richting de bal. Stanin passt de bal met de wreef. Chery controleert de bal met de borst. Koenig bereikt de bal nog maar net als eerste. Koenig geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Koenig passt de bal met de wreef. Gazda is nu in balbezit. Verhoeven rent richting de bal. Canosa onderschept slim de pass. Canosa schiet op doel. Fischer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
van Zwam geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hernández zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuncze geeft een hoge lob. Koenig maakt een snoekduik en kopt de bal. Fischer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Canosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazda is nu in balbezit. Gazda passt de bal met de wreef. Canosa is nu in balbezit. Canosa schiet op doel. Fischer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Chery rent richting de bal. Koenig onderschept slim de pass. Koenig speelt de bal door. Canosa rent richting de bal. Canosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cakeshroom FC - The Victorians 0:4

87e minuut.
Trung Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazda rent richting de bal. Gazda passt de bal zonder na te denken. Canosa is nu in balbezit. Canosa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Zenden probeert de bal met de borst te controleren. Trung Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hiếu met een sublieme pass. Canosa is nu in balbezit. Canosa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cakeshroom FC 88%, The Victorians 12%.
Cakeshroom FC - The Victorians 0:4