Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vev justforfun2
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 20.8
good Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


2e minuut.
Blokker geeft een hoge lob. Inworp. Liangliang met een snelle inworp. Terra rent richting de bal. Terra geeft de bal voor. Vermaelen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Driver krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - justforfun2 1:0

9e minuut.
Adelaar kopt de bal weg. Ciapek rent richting de bal. Ciapek probeert naar een medespeler te passen. Driver rent richting de bal. Driver schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Cingler rent richting de bal. Ciapek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapek passt de bal met de wreef. Vincenzi rent richting de bal. Vincenzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vev - justforfun2 2:0

19e minuut.
Driver rent richting de bal. Vincenzi is nu in balbezit. Driver rent richting de bal. Vincenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincenzi schiet op doel. Vermaelen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Vincenzi verovert de bal door een tackle van achteren. Vincenzi passt de bal in één keer door. Driver rent richting de bal. Driver haalt uit met een fantastische trap. Vermaelen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - justforfun2 3:0

24e minuut.
Croonenburg geeft een lange en hoge pass. Terra kopt de bal weg. Driver is nu in balbezit. Driver schiet op doel. Hiljemark probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - justforfun2 4:0

32e minuut.
Otazú rent richting de bal. Körver rent richting de bal. Otazú onderschept slim de pass. Otazú geeft de bal voor. Driver springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - justforfun2 5:0

35e minuut.
van Rijswijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Rijswijk passt de bal met de wreef. Ciapek speelt de bal door. Driver rent richting de bal. Driver draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vermaelen bokst de bal weg.

39e minuut.
Otazú passt de bal met de wreef. Daar is Vincenzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Otazú zal de hoekschop nemen. Driver controleert de bal met de borst.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vev 33%, justforfun2 67%.
vev - justforfun2 5:0

49e minuut.
Vermaelen trapt de bal weg. Ciapek met een sublieme pass. Otazú rent richting de bal. Otazú geeft een hoge lob. Driver maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Terra passt de bal met de wreef. Vincenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincenzi passt de bal in één keer door. Driver is nu in balbezit. Driver draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Terra rent richting de bal. Terra geeft een hoge lob. Lubse bereikt de bal nog maar net als eerste. Driver is nu in balbezit. Driver schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Boeve heeft problemen om de bal te vangen. Ciapek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapek passt de bal met de wreef. Driver is nu in balbezit. Driver haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Vincenzi speelt de bal door. Driver bereikt de bal nog maar net als eerste. Driver schiet op doel. Na een snelle pass probeert Körver de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - justforfun2 6:0

77e minuut.
Ciapek geeft een hoge lob. Terra is nu in balbezit. Terra passt de bal zonder na te denken. Driver bereikt de bal nog maar net als eerste. Driver haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - justforfun2 7:0

86e minuut.
Vincenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Blokker onderschept slim de pass. Blokker speelt de bal door. Driver bereikt de bal nog maar net als eerste. Driver haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Vermaelen trapt de bal weg van het doel. Ciapek is nu in balbezit. Ciapek speelt de bal door. Driver is nu in balbezit. Driver draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Liangliang rent richting de bal. Liangliang passt de bal zonder na te denken. Lubse is nu in balbezit. Driver onderschept slim de pass. Driver schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - justforfun2 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vev 16%, justforfun2 84%.
vev - justforfun2 8:0
vev