Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Plato vev
532 Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 41.9
unsatisfactory Schieten good
weak Passen solid
average Verdedigen average


4e minuut.
Vonk heeft problemen om de bal te vangen. Otazú rent richting de bal. Otazú met een sublieme pass. Driver rent richting de bal. Driver haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Plato - vev 0:1

7e minuut.
Szamotulski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Victorino komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Terra rent richting de bal. Overbeeke rent richting de bal. Terra onderschept slim de pass. Terra geeft de bal voor. Driver springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Plato - vev 0:2

11e minuut.
Victorino speelt de bal door. Terra bereikt de bal nog maar net als eerste. Terra met een sublieme pass. Driver is nu in balbezit. Driver haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Driver probeert naar een medespeler te passen. Daar is Victorino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Driver bereikt de bal nog maar net als eerste. Driver schiet op doel. Manhoef probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Plato - vev 0:3

14e minuut.
Vonk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boomsma is nu in balbezit. Boomsma geeft een hoge lob. van Weert krijgt zijn hoofd ertegen. Cárdenas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ciapek rent richting de bal. Ciapek passt de bal met de wreef. Otazú rent richting de bal. Otazú geeft een hoge lob. Driver maakt een snoekduik en kopt de bal. Stichting verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Plato - vev 0:4

20e minuut.
Cingler onderschept slim de pass. Cingler passt de bal met de wreef. Driver bereikt de bal nog maar net als eerste. Driver draait met de bal, schiet en ... Stichting probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Driver is nu in balbezit. Driver haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Otazú geeft de bal voor. Klungelig pakt van Dinteren de bal. Driver bereikt de bal nog maar net als eerste. Driver haalt uit met een fantastische trap. Stichting maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Terra rent richting de bal. Terra speelt de bal door. Driver is nu in balbezit. Driver draait met de bal, schiet en ... Stichting maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Plato - vev 0:5

30e minuut.
Klungelig pakt van Dinteren de bal. Terra is nu in balbezit. Terra met een sublieme pass. Driver bereikt de bal nog maar net als eerste. Driver draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Liangliang is nu in balbezit. Liangliang geeft een hoge lob. Manhoef rent richting de bal. Driver onderschept slim de pass. Driver haalt uit met een fantastische trap. Stichting kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Driver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Victorino is nu in balbezit. Victorino draait met de bal, schiet en ... Stichting verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Driver is nu in balbezit. Driver haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Plato - vev 0:6

38e minuut.
Castelen rent richting de bal. Victorino onderschept slim de pass. Victorino met een sublieme pass. Driver bereikt de bal nog maar net als eerste. Driver haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stichting bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Otazú geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stichting kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. van Dinteren kopt de bal weg. Liangliang geeft een lange en hoge pass. Daar is Driver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Victorino rent richting de bal. Victorino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Victorino rent richting de bal. Victorino passt de bal in één keer door. Driver is nu in balbezit. Driver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Plato - vev 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Plato 62%, vev 38%.
Sparta Plato - vev 0:7

51e minuut.
Overbeeke rent richting de bal. Liangliang onderschept slim de pass. Liangliang passt de bal met de wreef. Driver heeft problemen om de bal te vangen. Driver haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Vonk kopt de bal weg. Castelen heeft problemen om de bal te vangen. Driver rent richting de bal. Driver haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Plato - vev 0:8

62e minuut.
Otazú verovert de bal door een tackle van achteren. Otazú probeert naar een medespeler te passen. Driver bereikt de bal nog maar net als eerste. Driver haalt uit met een fantastische trap. Manhoef probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Plato - vev 0:9

65e minuut.
Vonk passt de bal in één keer door. Victorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Victorino passt de bal zonder na te denken. Driver is nu in balbezit. Driver haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Liangliang is nu in balbezit. Overbeeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Liangliang verovert de bal door een tackle van achteren. Terra geeft een hoge lob. Driver maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Plato - vev 0:10

70e minuut.
Liangliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Liangliang probeert naar een medespeler te passen. van Dinteren bereikt de bal nog maar net als eerste. Driver verovert de bal door een tackle van achteren. Driver schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Breukers is nu in balbezit. Otazú onderschept slim de pass. Otazú geeft een hoge lob. Klungelig pakt Driver de bal. Driver schiet op doel. Stichting probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Boomsma kopt de bal weg. Vonk geeft een lange en hoge pass. Daar is Zwirkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Weert rent richting de bal. van Weert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Plato 62%, vev 38%.
Sparta Plato - vev 0:10

vev