Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Broccoli Army Alles is voor Bassie
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
15 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


11e minuut.
Kieft kopt de bal weg. Moore is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van der Haar. van der Haar krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Tak Him met een sublieme pass. Babangida rent richting de bal. Tsz Kin verovert de bal door een tackle van achteren. Tsz Kin schiet op doel. Reker probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Broccoli Army - Alles is voor Bassie 1:0

27e minuut.
Velthuizen rent richting de bal. Velthuizen geeft een hoge lob. Domingos heeft problemen om de bal te vangen. Kieft is nu in balbezit. Kieft schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klungelig pakt Yaw de bal. Yaw passt de bal met de wreef. Tsz Kin is nu in balbezit. Hon To is nu in balbezit. Hon To draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Muyters trapt de bal weg. Tsz Kin is nu in balbezit. van Mol maakt een afschuwelijke overtreding. van Mol krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Hon To verovert de bal door een tackle van achteren. Tsz Kin is nu in balbezit. Tsz Kin passt de bal zonder na te denken. Hon To rent richting de bal. Hon To haalt uit met een fantastische trap. Paal! Muyters heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Broccoli Army 22%, Alles is voor Bassie 78%.
Broccoli Army - Alles is voor Bassie 1:0

47e minuut.
Hon To haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Muyters trapt de bal weg van het doel. Tsz Kin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Kin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Broccoli Army - Alles is voor Bassie 2:0

58e minuut.
Kieft raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. de Wijs komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Matthew On Wing is nu in balbezit. Matthew On Wing geeft de bal voor. Yaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon To rent richting de bal. Hon To draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

63e minuut.
Reker geeft de bal voor. de Wijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaw begaat een overtreding. de Wijs raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

65e minuut.
Velthuizen met een sublieme pass. van Mol rent richting de bal. Tak Him begaat een overtreding. Tak Him krijgt een gele kaart. van Mol is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van Mol met een snel genomen vrije trap. Yip Tat bokst de bal weg.

77e minuut.
Chor Fung onderschept slim de pass. Chor Fung probeert naar een medespeler te passen. Brens heeft problemen om de bal te vangen. Tsz Kin is nu in balbezit. Tsz Kin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Broccoli Army 28%, Alles is voor Bassie 72%.
Broccoli Army - Alles is voor Bassie 2:0