Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fourteen Duitsland2
JG433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Elia met een sublieme pass. Giampaolo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van der Laan. van der Laan krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Ignaczak passt de bal zonder na te denken. Bucher rent richting de bal. Bucher geeft de bal voor. Klungelig pakt van der Laan de bal. van der Laan geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Keijzer passt de bal zonder na te denken. Deijkers speelt de bal door. Möring is nu in balbezit. Emegha bereikt de bal nog maar net als eerste. Emegha haalt uit met een fantastische trap. van Doorn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Bucher geeft een hoge lob. Kimpembé kopt de bal weg. Klungelig pakt Deijkers de bal. Mărăşescu is nu in balbezit. Mărăşescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fourteen 58%, Duitsland2 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fourteen - Duitsland2 0:0

54e minuut.
Piatti met een sublieme pass. Choufoer rent richting de bal. Mărăşescu onderschept slim de pass. Giampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giampaolo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Coppens rent richting de bal. Coppens passt de bal met de wreef. Daar is Deijkers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kimpembé is nu in balbezit. Kimpembé schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fourteen 31%, Duitsland2 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fourteen - Duitsland2 0:0