Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prutsers Fourteen
1 buiten Tactiek JG433
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
27 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 22.4
goed Schieten slecht
goed Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Piatti rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piatti met een snelle inworp. Kimpembé is nu in balbezit. Kimpembé draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutsers - Fourteen 0:1

5e minuut.
Yolçuyev kopt de bal weg. Giampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Talisman maakt een afschuwelijke overtreding. Talisman krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Kubadinski verovert de bal door een tackle van achteren. Kubadinski speelt de bal door. Mirchev speelt de bal door. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru haalt uit met een fantastische trap. van Doorn bokst de bal weg.

16e minuut.
Mirchev probeert naar een medespeler te passen. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru passt de bal in één keer door. Kubadinski rent richting de bal. Kubadinski schiet op doel. van Doorn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Klops bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru verovert de bal door een tackle van achteren. Sucipto is nu in balbezit. Carmitru verovert de bal door een tackle van achteren. Carmitru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Prutsers - Fourteen 1:1

28e minuut.
Di Minenna geeft de bal voor. Daar is Klops, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubadinski rent richting de bal. Kubadinski draait met de bal, schiet en ... van Doorn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutsers - Fourteen 2:1

38e minuut.
Di Minenna onderschept slim de pass. Di Minenna geeft een lange en hoge pass. Kubadinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubadinski schiet op doel. van Doorn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutsers - Fourteen 3:1

40e minuut.
Talisman met een sublieme pass. Mirchev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru haalt uit met een fantastische trap. van Doorn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutsers - Fourteen 4:1

44e minuut.
Boskamp geeft een hoge lob. Carmitru rent richting de bal. Mirchev probeert naar een medespeler te passen. Kubadinski rent richting de bal. Kubadinski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prutsers 34%, Fourteen 66%.
Prutsers - Fourteen 4:1

52e minuut.
Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička passt de bal zonder na te denken. Carmitru rent richting de bal. Carmitru haalt uit met een fantastische trap. van Doorn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutsers - Fourteen 5:1

56e minuut.
Boskamp geeft de bal voor. Klungelig pakt Klops de bal. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Yolçuyev is nu in balbezit. Talisman geeft de bal voor. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Di Minenna de bal onder controle te krijgen. Mirchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirchev geeft een lange en hoge pass. Kubadinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubadinski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Mirchev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bucher de bal. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru draait met de bal, schiet en ... Klops probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. van Doorn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Hodkovička passt de bal zonder na te denken. Carmitru is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Klops. Carmitru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kubadinski komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bucher geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hodkovička met een snelle inworp. Mirchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirchev geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Sucipto de bal. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Mirchev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kubadinski is nu in balbezit. Kubadinski passt de bal met de wreef. Carmitru rent richting de bal. Carmitru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prutsers - Fourteen 6:1

86e minuut.
Di Minenna is nu in balbezit. Di Minenna passt de bal zonder na te denken. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubadinski rent richting de bal. Kubadinski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Di Minenna met een sublieme pass. Kubadinski is nu in balbezit. Kubadinski passt de bal in één keer door. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru schiet op doel. van Doorn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prutsers 25%, Fourteen 75%.
Prutsers - Fourteen 6:1