Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cakeshroom FC Fourteen
Normal Tactiek JG433
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 21.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Dest geeft de bal voor. Yolçuyev is nu in balbezit. Yolçuyev passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mărăşescu de bal. Mărăşescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Zenden met een sublieme pass. Dest bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignaczak onderschept slim de pass. Mărăşescu is nu in balbezit. Mărăşescu haalt uit met een fantastische trap. Fischer bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cakeshroom FC 61%, Fourteen 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cakeshroom FC - Fourteen 0:0

49e minuut.
Kimpembé is nu in balbezit. Kimpembé passt de bal met de wreef. Mărăşescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăşescu draait met de bal, schiet en ... Fischer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

57e minuut.
Dest bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăşescu onderschept slim de pass. Mărăşescu probeert naar een medespeler te passen. Kimpembé rent richting de bal. Kimpembé schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Chery onderschept slim de pass. Chery probeert naar een medespeler te passen. Ignaczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yildirim verovert de bal door een tackle van achteren. Yildirim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klops heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ignaczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignaczak passt de bal in één keer door. Kimpembé rent richting de bal. Kimpembé draait met de bal, schiet en ... Fischer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cakeshroom FC - Fourteen 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cakeshroom FC 53%, Fourteen 47%.
Cakeshroom FC - Fourteen 0:1